آنچه در کارگاه آموزشی پیشگیری از سو مصرف مواد مخدر بیان شد - دانشگاه شهید چمران اهواز

دبیرخانهی مراکز مشاوره دانشگاههای منطقهی 10 کشور کارگاه آموزشی «پیشگیری از سو مصرف مواد مخدر» را با حضور اعضای کانون همیاران سلامت روان مراکز مشاورهی دانشگاههای این منطقه برگزار کند که این کارگاه آموزشی با دو سخنرانی همراه بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، ، دکتر میثم خدیوی درمانگر مرکز مشاوره و سبک زندگی در نخستین کارگاه آموزشی با موضوع «مهارتهای تنظیم هیجان» با بیان اینکه هیجانات به صورت بهنجار، دارای ارزش سازگارانهای برای افزایش اثربخشی ما در پیگیری اهداف است، گفت: در 75 درصد از اختلالات روانی مشکل در تنظیم هیجان است.
وی بیان کرد: مهارتهای تنظیم هیجان میتوانند بر روی پیشایندهای هیجان و یا تعدیل هیجانات تمرکز کنند؛ هیجانات و رفتارهای ما قویاً به هم وابستهاند. زمانی که افراد دچار هیجانات ناتوانساز همانند خشم، اضطراب و افسردگی می شوند، دست به رفتارهای خود آسیبرسان مانند پرخوری یا کم خوری، مصرف مواد و... میزنند.
همچنین اسماعیل خلفی مشاور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در این کارگاه آموزشی به تببین موضوع «شناسایی افراد در معرض خطر» پرداخت و گفت: دوران دانشجویی، دورانی جدید و همراه با تنش، محیط جدید و متفاوت از مدرسه، دوری از خانواده، هویتیابی، روابط با افراد متفاوت، فرهنگهای گوناگون، مدیریت روابط با جنس مخالف و... است.
وی بیان کرد: مواد اعتیادآور بر حسب نوع تاثیرشان بر سیستم عصبی مرکزی به سه گروه «موادکند کنندههای سیتم عصبی»، «مواد تحریک کنندههای سیستم عصبی» و «مواد توهمزا» دستهبندی میشود.
این مدرس در ادامه به بررسی مواد اعتیارد آور و شیوههای تشخیص آن در افراد مصرف کننده پرداخت.
گفتنی این کارگاههای آموزشی به میزبانی مرکز مشاورهی دانشگاه شهید چمران اهواز (دبیرخانهی مراکز مشاوره دانشگاههای منطقهی 10 کشور) در دانشکدهی کشاورزی برگزار شد.