27 11 2022 07:42
کد خبر : 1586714
تعداد بازدید : 671

آنچه باید درباره‌ی چگونگی دریافت گواهی دانش‌بنیان بدانید!

 

 

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز با همکاری اداره‌ی کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نشستی با عنوان «صفرتا صد دریافت گواهی دانش‌بنیان» را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، ندا محیایی کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی و مدرس این کارگاه آموزشی با طرح این سؤال که شرکت دانش‌بنیان یا محصول دانش‌بنیان چیست؟ گفت: شرکت قراردادی است که بر اساس آن اعضا یا شرکا، سود حاصل از سرمایه را تقسیم می‌کنند که در بخش خصوصی شامل شرکت‌های سهامی (سهامی عام و سهامی خاص)، شرکت‌های تعاونی(تولیدی و توزیعی)، شرکت‌های مسئولیت محدود، شرکت‌های تضامنی و شرکت‌های نسبی می‌شود.

وی بیان کرد: شرکت‌ها ازنظر حقوقی و ثبتی نیز به شرکت‌های «مسئولیت محدود»، «تعاونی»، «تضامنی»، «نسبی» و «سهامی عام» تقسیم می‌شوند.

این کارگزار فن بازار منطقه‌ای خوزستان، عنوان کرد: قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان آبان ماه سال 1389 در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و آبان ماه سال 1391 به تصویب و ابلاغ آیین‌نامه‌ی اجرایی قانون در هیئت‌وزیران رسد. در آذرماه همین سال کارگروه‌های ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان تشکیل شد و شهریورماه سال 1392 نیز اولین فهرست از شرکت‌های دانش‌بنیان از سوی این کارگروه به تصویب رسید.

محیایی، ادامه داد: شرکت‌ها شامل موسسه‌ی خصوصی و یا تعاونی هستند که به‌منظور هم‌افزایی علم و ثروت، توسعه‌ی اقتصاد دانش‌محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالاها و خدمات) در حوزه‌ی فناوری‌های برتر و باارزش افزوده فراوان و بر اساس معیارهای موردنظر این آئین‌نامه، به تائید کارگروه‌های ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان می‌رسند.

وی، اظهار کرد: «طراحی و مبتنی بر تحقیق و توسعه»، «سطح فناوری» و «وجود نمونه‌ی اولیه» شروط اصلی برای تائید محصول دانش‌بنیان است.

وی، گفت: شرکت‌ها و مؤسسات متقاضی با داشتن یک محصول دانش‌بنیان می‌توانند به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان تائید شوند.

 

 

 

درج شده توسط: مدیر سایت