پیام رئیس دانشگاه برای حضور مردم در دومین مرحله از چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه 15 تیر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز در این پیام آمده است:
جامعه ما نیک می‌داند که پس از پیروزی انقلاب اسلامی اصلی‌ترین خواستگاه و مبانی قدرت و مشروعیت نظام سیاسی کشور مبتنی بر اراده و خواست مردم بوده است. کنش اجتماعی مردم چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیر مستقیم در نظام حکمرانی و ارکان حاکمیت نقشی جدی و تعیین کننده دارد. این ویژگی باعث گردیده است که همواره همه مردم در عرصه‌های تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی نقشی فعال داشته و به مدد این نگاه و نگرش آرمانی است که مردم در همه عرصه‌ها همراه و همگام نظام سیاسی کشور بوده‌اند. در کشور ما انتخابات بارزترین عرصه تجلی اراده مردم برای قوام و دوام نظام سیاسی و تعیین مصادر مهمی چون تشکیل قوه مجریه در بعد اجرایی و قوه مقننه به عنوان اصلی‌ترین رکن قانونگذاری کشور و سایر جایگاه‌های مهم و تاثیرگذار است. به همین سبب حضور پررنگ و فعال مردم ضامن قوام بخشی بیشتر به نظام سیاسی است. فرایند مشارکت مردم در این عرصه هم در اغلب مواقع نشانه و گواه روشنی از این جایگاه و بایستگی این نقش است.
باید دانست مشارکت فعال و همه‌گیر می‌تواند به ایجاد امید و انگیزه در جامعه و در نقش بزرگترین نیروی اثر بخش هم ضامن قدرت بخشی به نظام سیاسی کشور ما در میدان های بین‌المللی و هم موجب تقویت رویکردها در ساخت‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی برای تحول و پیشرفت کشور در همه عرصه‌ها به ویژه بهبود زندگی مردم شود.
به یقین  رشد و پیشرفت و تعالی کشور در همه عرصه ها، حضور جدی و فراگیر مردم در میدان است. به همین سبب انتظار آن است که همه مردم به ویژه مردم خوزستان  و دانشگاهیان و دانشجویان عزیز برای سربلندی و شکوه ایران اسلامی در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به صورت منسجم، همپا و به هم‌پیوسته در روز جمعه 15 تیرماه پرچمدار این شکوه باشند و اصلح این عرصه را جهت مدیریت اجرایی کشور انتخاب نمایند.

summary-address :