حضور دانشگاه شهید چمران اهواز در نمایشگاه اختصاصی آموزش عالی ایران در کشور سوریه

دانشگاه شهید چمران اهواز در نمایشگاه اختصاصی آموزش عالی ایران در کشور سوریه حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، نمایشگاه اختصاصی آموزش عالی ایران با همکاری اتحادیۀ ملی دانشجویان سوریه و رایزنی علمی سفارت جمهوری اسلامی ایران مستقر در کشور سوریه، برگزار شده است.

در آییین گشایش این نمایشگاه وزیر آموزش عالی، وزیر اطلاع‌رسانی، رئیس اتحادیۀ ملی دانشجویان سوریه، رئیس دانشگاه دمشق به عنوان بزرگ‌ترین و مهم‌ترین دانشگاه کشور جمهوری عربی سوریه، سفیر جمهوری اسلامی ایران و رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در سوریه، عراق، لبنان، فلسطین و اردن حضور داشتند.

نمایشگاه اختصاصی آموزش عالی ایران در سوریه تا بیست و چهارم خردادماه امسال در دانشگاه دمشق برپا است و بیش از 10 دانشگاه ایرانی در آن حضور دارند.

لازم به ذکر است دکتر سیدرحیم موسوی‌نیا، مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان نماینده در این نمایشگاه حضور داشت.

summary-address :