تاکید دکتر شهریاری بر لزوم خانواده‌محور بودن برنامه‌های کانون پرورش فکری کوی استادان

مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده، در بازدید از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کوی استادان دانشگاه بر لزوم خانواده‌محور بودن برنامه‌های این کانون تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر مرضیه شهریاری در دیدار با مسئولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کوی استادان این دانشگاه، خواستار پربارتر کردن اوقات فراغت کودکان و خانواده‌ها در تعطیلات تابستان امسال شد.

وی با بیان اینکه اوقات فراغت در تابستان تنها مختص به کودکان نیست، افزود: استفاده از ظرفیت دانشجویی از جمله انجمن‌‌های علمی، کانون‌های اجتماعی و فرهنگی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدارس دانشگاه و... می‌تواند به تنوع‌بخشی به برنامه‌های کانون در ایام تابستان کمک کند.

شهریاری ادامه داد: تقویت جسم و ذهن کودکان در رشته‌های مختلف اعتماد به نفس آنان را افزایش می‌دهد و موجب ارتقا مهارت‌های زندگی می‌شود؛ این مسئله یکی از مهم‌ترین اهداف پویایی و پربارترکردن برنامه‌های کانون برای کودکان و نوجوانان است.

گفتنی است دکتر مرضیه شهریاری، مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده و زهرا علی‌مددی، مدیر اجرایی دفتر امور بانوان و خانواده از بخش‌های مختلف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کوی دانشگاه دیدن کرده و با مسئولان این کانون به گفت‌وگو پرداختند.

summary-address :