برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیران گزینش استان خوزستان به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز

نخستین نشست هم‌اندیشی مدیران گزینش استان خوزستان در سال ۱۴۰۳، پیش از ظهر امروز، سه‌شنبه 22 خردادماه، به میزبانی هستۀ گزینش دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست، آخرین اخبار پیرامون مصوبات هیئت‌عالی و ابلاغ‌های اخیر هیئت‌مرکزی گزینش کشور مورد تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این نشست، دستورالعمل جدید تحقیق ابلاغ شده از سوی هیئت‌عالی طرح شد و مدیران نکات و مطالب مدنظر خود را بیان کردند.

با توجه به ضرورت برگزاری همه‌سالۀ دوره‌های آموزشی گزینشگران استان، فهرست دوره‌های اعلام شده از سوی هیئت‌مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طرح و مقرر شد به منظور نیازسنجی این دوره‌ها، نظرات هسته‌های گزینش استان دریافت شده و برای میزبانی دوره‌ها از سوی هستۀ گزینش دانشگاه شهید چمران اهواز (در بازۀ زمانی شش‌ماه آینده)، به هیئت‌مرکزی وزارت علوم ارسال شود.

لازم به ذکر است آخرین دوره‌های آموزشی گزینشگران پاییز سال ۱۴۰۲ از سوی گزینش شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور برگزار شده است.

همچنین در سال ۱۴۰۱ گزینش دانشگاه شهید چمران اهواز دو دورۀ آموزشی را برگزار کرده است.

summary-address :