معرفی و ضرورت ایجاد مرکز

ا هدف ایجاد تحوالت گسترده در عرصه آموزش و پژوهش دانشگاهی، مرکز زبان دانشگاه شهید چمران اهواز در تالش است با تغییر در نگرش ها و ارائه ایده های نو و نیز اعمال مدیریتی منطقی و آینده نگر، فضایی پویا و علمی در دانشگاه و جامعه به وجود آورد. وجود نیروهای پرتوان و متخصص در زمینه های گوناگون در دانشگاه، این فرصت استثنایی را در مرکز زبان فراهم کرده است تا با برنامه ریزی های سنجیده، از تمام توان موجود به نفع دانشگاه و کشور بهره برداری کند. دانشکده ادبیات و علوم انسانی با داشتن اعضای هیات علمی پرتالش و توانمند به ویژه در گروه های زبان و ادبیات انگلیسی، فرانسه و فارسی می تواند عالوه بر انجام فعالیت های متعارف سازمانی خود، به گونه ای گسترده تر و مفیدتر در خدمت اهداف عالی آموزشی و پژوهشی دانشگاه قرار گیرد. از این رو تاسیس مرکز آموزشی-پژوهشی و خدماتی زبان دانشگاه شهید چمران اهواز در سال 5931 در قالب یک واحد درون سازمانی برای تجمیع و تمرکز بخشیدن به کلیه توانمندی های موجود در راستای تحقق اهداف سازمانی در حوزه ی آموزش زبان، عالوه بر ایجاد فضایی پرشور و موثر، می تواند بخش قابل توجهی از نیازهای بنیادی اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه را به ویژه در امر پژوهش و زبان آموزی برآورده سازد و در جهت کارآفرینی برای دانشجویان و دانش آموختگان رشته های مرتبط گام های موثری بردارد.