سایر پروژه های انجام شده در مرکز تحقیقات معماری و برنامه ریزی محیطی

• طراحی مجتمع خدمات پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز؛ کارفرما: دانشگاه شهید چمران.
  • مطالعات طراحی مسیر دوچرخه سواری خوابگاه دانشجویی حضرت معصومه(س)، دانشگاه شهید چمران اهواز؛ کارفرما: دانشگاه شهید چمران.
  • انجام مطالعات شبیه سازی ترافیکی کلیه معابر اصلی شهر جدید شیرین شهر با استفاده از نرم افزارهای ترافیکی، کارفرما: شرکت عمران شهر جدید شیرین شهر.
  • ارائه ی راهکارهایی جهت آرام سازی معابر شیرین شهر با استفاده از نرم افزارهای ترافیکی؛ کارفرما: شرکت عمران شهر جدید شیرین شهر.
  • ارزیابی چک لیست بررسی و تایید نمای بناهای سطح شهر اهواز و تدوین مجدد آن؛ کارفرما: شهرداری شهر اهواز.
  • مطالعه جامع، برنامه ریزی و کلیات طراحی فلکه های شهری مناطق کلان شهر اهواز؛ کارفرما: شهرداری اهواز.
  • کوی پیادگان؛ پیاده‌سازی مرکز تاریخی شهر اهواز از میدان شهدا تا پارک سه دختر با محوریت پل سفید؛ کارفرما: اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان.
  • مطالعات توجیهی مجموعه ی گردشگری خدماتی خورسیف شهرستان بندر ماهشهر؛ کارفرما: شهرداری بندرماهشهر.
  • بهسازی و ساماندهی کانال انتقال آب پای­پل به­منظور جلوگیری از تلفات گونه ی درخطر انقراض آهوی شنی در منطقه حفاظت شده میش داغ؛ کارفرما: سازمان آب و برق خوزستان.
  • ارزیابی سامانه حمل و نقل همگانی در شهرهای جدید، مطالعه ی موردی سامانه ی اتوبوس رانی سریع شهر جدید شیرین شهر؛ کارفرما: شرکت عمران شهر جدید شیرین شهر