دکتر حسین‌زاده: ۱۲ بهمن‌ماه یادآور انسجام ملت ایران است

دکتر حسین‌زاده: ۱۲ بهمن‌ماه یادآور انسجام ملت ایران است


گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

دکتر حسین‌زاده: ۱۲ بهمن‌ماه یادآور انسجام ملت ایران است

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه ۱۲ بهمن‌ماه یادآور یکپارچگی، انسجام و اتحاد ملت ایران است، گفت: پس از انقلاب افراد هیچ تفاوتی با یکدیگر نداشتند و صحنه، صحنه خدمت‌رسانی و رضایت‌مندی مردم بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌محمد حسین‌زاده روز یک‌شنبه ۱۲ بهمن‌ماه در آیین غبارروبی و ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه و سالروز ورود امام خمینی (ره) بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران به کشور، بیان کرد: در دوازدهمین روز از بهمن‌ماه سال ۱۳۵۷ ایرانیان میزبان امام خمینی (ره) بودند که پس از سال‌ها تبعید به کشور بازگشتند؛ شاخصه اصلی که در کنار انقلاب شکل گرفت مسئله خوف‌ورجا بود. در آن سال آنچه در ذهن مردم ایجاد شد امید به فردایی بهتر و ایرانی توسعه‌یافته بود.

وی افزود: تعبیر امام خمینی (ره) از انقلاب اسلامی بر اساس عدالت اجتماعی بود و جوانان در آن دوران امید به داشتن چنین فضایی داشتند؛ کشوری که مردم در رفاه زندگی کنند، استبداد نباشد و مردم در فضای آزاد به بیان نظرات خود بپردازند.

عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: دوران مبارزات انقلاب اسلامی به‌عنوان دانش‌آموز در خانه‌های تیمی به مبارزه می‌پرداختیم. بهترین خاطره از روزهای پس از انقلاب حس آزادی و امنیتی بود که در گذشته وجود نداشت و اینکه دیگر خوفی از سخت گفتن و بیان ایده‌ها نداشتیم.

حسین‌زاده با اشاره به اینکه جامعه بر اساس آزادی رشد می‌کند، بیان کرد: حیات دینی ما به تعبیر شهید مطهری بر اساس آزادی شکل می‌گیرد که در دوران مبارزات انقلاب اسلامی به آن امید داشتیم و در سند چشم انداز انقلاب هم برآن تاکید شده است. ایران توسعه‌یافته، متناسب با مقتضیات فرهنگی جغرافیایی و تاریخی خود متکی به اصول اخلاقی و اسلامی با تأکید بر مردم‌سالاری دینی از مهم‌ترین اهداف این سند است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، اضافه کرد: بنیان انقلاب اسلامی بر اساس مردم‌سالاری دینی است و حذف مردم از همه‌ی صحنه‌های تصمیم‌گیری، خواسته مسئولان نظام شاهنشاهی بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: در دوران انقلاب اسلامی دانشجویان محور فعالیت‌ها بودند که با تمام توان تلاش می‌کردند حرکتی انقلابی را شکل دهند؛ در آن دوران دانشجویان عکس‌های مناطق محروم ایران را سند ستم‌شاهی می‌دانستند. مردم هم چشم‌شان به دانشجویان به‌عنوان کانون مبارزات علیه رژیم ستم شاهی بود. بزرگ‌ترین پیام‌هایی که در دل انقلاب اسلامی ایران نهفته بود، رعایت حقوق انسان‌ها و بهره‌مندی از امنیت اجتماعی و غذایی بود که به نوعی محور مبارزات مردم ایران در دوران انقلاب هم به شمار می‌آمد.

حسین‌زاده، اظهار کرد: امیرالمؤمنین علی (ع) می‌فرمایند «خیرُ الاَعمالِ إعتِدالُ الرَّجاءِ وَ الخَوفِ» (بهترین کارها، برابری امید و بیم است)؛ از ۱۲ بهمن‌ماه سال ۱۳۵۷ خوف از خصم بیرونی و هم به تعبیر شهید مطهری خصم درونی داشتیم که مبادا موجب شود تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی را نبینیم.

گفتنی است آیین غبارروبی و ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه شهید چمران اهواز هم‌زمان با ۱۲ بهمن‌ماه سالروز ورود امام خمینی (ره) بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران به کشور با حضور اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه، برگزار شد.