تاکید مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه بر تحقق شعار سال

این جلسه با حضورمدیران عامل شرکت‌ها و مسئولین محترم هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد و مدیر و کارشناسان مرکز رشد دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه، دکتر مهدی کرد زنگنه، مدیریت مرکز رشد، ضمن اشاره به اهمیت فعالیت شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه و پیگیری وظایف دانشگاه در چارچوب شعار سال مبتنی بر " تولید؛ اشتغال‌­آفرین و دانش‌­بنیان" از همکاری و همیاری شرکت‌های فناور در پیشبرد اهداف مرکز رشد تشکر کردند. دکتر کرد زنگنه سپس گزارشی از روند تاسیس پردیس علم و فناوری در دانشگاه ارائه نمودند. همچنین در خصوص پیگیری شرکتها جهت دریافت مجوز دانش بنیان مواردی را ارائه نمود.

در ادامه جلسه به چالشهای پیش روی مرکز پرداخته شد و راهکارهایی برای بهبود فضای کسب وکار و همچنین تبلیغات مرکز ارائه گردید و مقرر شد تبلیغات بیشتری جهت جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صورت گیرد.

در ادامه شرکتها ضمن معرفی خود و زمینه فعالیت شرکت پیشنهادات و نظرات خود را در خصوص پیشبرد هرچی بهتر اهداف مرکز رشد پرداختند.

1.برگزاری جلسات ریاست و معاونین دانشگاه در خصوص ارائه توانمندیهای واحد فناور

2.استفاده و بهره­برداری از ظرفیت و توانمندیهای شرکتهای مرکز رشد در پیشبرد پروژه های فنی و تخصصی دانشگاه

3. راه اندازی دفاتر مشاوره اقتصادی،بازاریابی، حقوقی در مرکز رشد