همکاری قطب علمی آموزش مداوم با شهرداری

همکاری قطب علمی آموزش مداوم با شهرداری


همکاری قطب علمی آموزش مداوم با شهرداری

مدیر پروژه تدوین برنامه پنج‌ساله دوم توسعه شهرداری کلانشهراهواز از فعالیت 30 گروه تخصصی شامل 50 نفر از اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در تدوین این برنامه خبر داد.

دکتر یداله مهرعلی زاده عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز و عضو قطب علمی آموزش مداوم عصر سه‌شنبه در اولین نشست شورای راهبردی تدوین برنامه پنج‌ساله دوم توسعه شهرداری اهواز در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه بیان کرد: همچنین 70 نفر از مدیران و کارشناسان شهرداری اهواز و سایر دستگاه‌های اجرایی در تدوین این برنامه با دانشگاه شهید چمران اهواز همکاری دارند.

وی بابیان اینکه مطالعات این طرح از 17 خردادماه امسال آغاز شد افزود: برای انعقاد این قرارداد از دو سال قبل رایزنی‌های لازم با شهرداری اهواز انجام شد و با توجه به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه شهید چمران اهواز این تفاهم‌نامه منعقد گردید.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در تشریح این برنامه با اشاره به ظرفیت گردشگری رودخانه کارون بیان کرد: در تدوین این برنامه تلاش شد تمامی ظرفیت‌های این رودخانه دیده شود.

مهرعلی زاده افزود: اهواز یکی از  چهار شهر مالیاتی کشور است و با توجه به این مسئله باید بخشی از این مالیات بر اساس اسناد بالادستی در این شهر هزینه شود.

وی گفت: کلان‌شهر اهواز، بیشترین آلودگی هوا را در بین کلانشهرها دارد و دومین شهر حاشیه‌نشین کشور نیز هست و این مسئله نشان می‌دهد به لحاظ مسائل امنیتی و رفاهی اهواز شهری با معضلات بسیار است.

مدیر پروژه تدوین برنامه پنج‌ساله دوم توسعه شهرداری اهواز با اشاره به اینکه این شهر در جذب درآمدهای پایدار مشکلات زیادی دارد گفت: در بخش درآمدهای پایدار علی‌رغم وجود شیوه‌نامه‌های موجود همچنان مشکلاتی وجود دارد.

مهرعلی زاده اظهار کرد: در تدوین طرح آمایش شهر اهواز مقررشده بود که اهواز در سال 83 مرکز IT کشور شود، اما در  حال حاضر این شهر در شاخص‌های IT   و GIS از تمامی کلان‌شهرها پایین‌تر است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران تأکید کرد: با تشکیل هشت کمیته تخصصی با حضور معاونین شهرداری و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، تمامی مشکلات مناطق هشت‌گانه کلان‌شهر اهواز بررسی‌شده است.

وی اظهار کرد: در این خصوص دو گروه عملیاتی از دانشگاه شهید چمران اهواز به 144 محله در شهر اهواز مراجعه کرده‌اند تا مشکلات و میزان رضایت‌مندی مردم از فعالیت‌های شهرداری و شورای اسلامی این شهر بررسی شود.

مدیر پروژه تدوین برنامه پنج‌ساله دوم توسعه شهرداری اهواز گفت: با انجام این پروژه، دانشگاه شهید چمران اهواز می‌تواند به‌عنوان مرجعی برای تمامی تحقیقات علمی و پژوهشی به دستگاه‌های اجرایی استان معرفی شود.

مهرعلی زاده ادامه داد: تلاش خواهیم کرد این پروژه پیش از تقدیم بودجه سال 95 شهرداری به شورای اسلامی اهواز به اتمام برسد و این امر منوط به همکاری بیشتر بین دانشگاه و شهرداری است.

گفتنی است شورای راهبردی تدوین برنامه پنج‌ساله توسعه شهرداری اهواز با فعالیت 8 کمیته مشارکت‌های اقتصادی، مالی و منابع درآمدی، شهرسازی و معماری، حمل‌ونقل و ترافیک، فرهنگی و اجتماعی، خدمات شهری، توسعه فناوری، فنی و عمرانی واداری، منابع انسانی و برنامه‌ریزی در دانشگاه شهید چمران اهواز فعالیت می‌کند.