درخواست دانشنامه دائم و ریز نمرات

درخواست صدور اصل دانشنامه دائم و ریز نمرات

دانش آموخته موظف است هنگام ثبت درخواست دانشنامه، نشانی دقیق پستی خود را با ذکر کدپستی و شماره تلفن همراه در قسمت "متن درخواست ثبت کند. لازم است که ابتدا مدارک پست شده و سپس درخواست ثبت گردد. در صورت تکمیل بودن مدارک و پرونده دانشجو، زمان تقریبی صدور دانشنامه حداکثر دو ماه است. در صورتی که به علت نواقص پرونده، اخذ مدرک شامل حال دانش­ آموخته نشود  یا دانشجو از درخواست انصراف دهد، هزینه پرداختی مسترد نخواهد شد.

تذکر: دانشجویان ورودی ۸۵ و ماقبل لازم است اسکن کارت ملی خود را در سایر مدارک بارگذاری نمایند.

درج اطلاعات زیر روی پاکت نامه ضروری است.

(نام و نام خانوادگی- رشته- شماره دانشجویی- درخواست دانشنامه) به همراه نشانی کامل پستی

مدارک لازم برای ارسال پستی به اداره دانش آموختگان دانشگاه (جهت رویت کلیک نمایید)

تذکر مهم: دانش آموختگان می ­توانند هم­زمان با ثبت درخواست در سامانه، مدارک خواسته شده را با پست به اداره دانش آموختگان ارسال کرده و از مراجعه حضوری خودداری کند.

پس از پرداخت هزینه (مرحله 4) و دریافت کد رهگیری پرداخت اینترنتی از بانک، هنگامی که «بازگشت به سما» را کلیک می کنید از محیط کاربری خود خارج می شوید و باید دوباره با وارد کردن کد کاربری و کلمه عبور در سامانه سما وارد شوید. پس از ورود به سما در قسمت مدیریت درخواست ها به قسمت پیگیری درخواست صدور دانشنامه مراجعه کرده و «تکمیل درخواست» را انتخاب کنید.

آدرس برای مدارک کارشناسی یا دکتری عمومی دامپزشکی:

اهواز دانشگاه شهید چمران- سازمان مرکزی- مدیریت خدمات آموزشی (طبقه همکف)- اداره دانش ­آموختگان -کدپستی: ۶۱۳۵۷۸۳۱۵۱

آدرس برای مدارک کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی:

اهواز دانشگاه شهید چمران- سازمان مرکزی- مدیریت تحصیلات تکمیلی (طبقه اول)- اداره دانش ­آموختگان -کدپستی: ۶۱۳۵۷۸۳۱۵۱

چنانچه ظرف 20 روز از دریافت پیامک پست، مدرک ارسالی به دست دانش ­آموخته نرسد لازم است بلافاصله مراتب کتباً به اطلاع خدمات آموزشی یا تحصیلات تکمیلی رسانده شود. در غیر این­صورت مسئولیت مفقودی آن با شخص دانش آموخته بوده و دانشگاه در قبال آن هیچ گونه تعهدی ندارد.

مرسوله پستی در نشانی دانش ­آموخته، به شخص وی یا بستگان درجه یک او تحویل خواهد شد. چنانچه دانش­ آموخته تمایل ندارد مرسوله به شخص دیگری به جز خودش تحویل داده شود باید در زمان ثبت درخواست این موضوع را ذکر کند.

قسمت پرسش های متداول سامانه سجاد وزارت علوم:

قسمت درخواست پشتیبانی سامانه سجاد وزارت علوم:

شماره تماس دانشگاه: 09-33226600 (۰۶۱)

شماره های تماس کارشناسان مربوطه

الف: خدمات آموزشی

رشته های مربوط به دانشکده های علوم و علوم ریاضی، علوم دریایی خرمشهر داخلی ۲۰۷۴ خانم فرضی کاهکش

رشته های مربوط به دانشکده های مهندسی، شاخه شمالی دزفول، بهبهان و دامپزشکی داخلی ۲۰۷۴ خانم تقی زاده

رشته های مربوط به دانشکده های کشاورزی، ملاثانی، علوم آب و هنر شوشتر داخلی ۲۰۷۷

رشته های مربوط به دانشکده های اقتصاد، الهیات و باستان شناسی شوش داخلی ۲۰۷۷ آقای مشرف

رشته های مربوط به دانشکده های ادبیات، علوم تربیتی و تربیت بدنی داخلی ۲۰۷۷ خانم اسکندری

تلفن مستقیم اداره دانش آموختگان: 33226648

ب: تحصیلات تکمیلی