بستن

سامانه ها

بستن close

معرفی امور فرهنگی خوابگاه ها

با هدف استفاده‌ی بهینه از اوقات فراغت دانشجویان مستقر در خوابگاه‌ها، این واحد فعالیت‌های فرهنگی و هنری متنوعی را با همکاری خود دانشجویان در خوابگاه‌های دختران و پسران اجرا می‌کند.

امور فرهنگی و خوابگاه ها

دفتر مرکزی واحد  امور فرهنگی، مجری برنامه‌های کلان دیگری است که اهمّ آنها از این قرار است:

- برگزاری نمایشگاه کتاب و نرم‌افزار به مناسبت‌های مختلف در سطح دانشگاه

- امانت‌دهی کتب فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، تاریخی، مذهبی، ادبی و... در کتابخانه شهید دکتر مفتّح واقع در طبقه‌ی همکف معاونت فرهنگی و اجتماعی

- برگزاری مسابقات فرهنگی به مناسبت های مختلف در بین دانشگاهیان

محور فعالیت‌های فرهنگی و خوابگاهی

فعالیت های مانند :  نمایش‌نامه‌خوانی، شب شعر، اجرای نمایش‌های مذهبی، کارگاه‌های آموزش صنایع دستی، مسابقات حفظ و تفسیر سوره های قرآنی، پخش فیلم، مسابقه آشپزی (ویژه خواهران)، مسابقات ورزشی (ویژه برادران)، برپایی جشن شب یلدا در خوابگاه‌ها، مسابقات کتاب‌خوانی و دعوت از سخنرانان برجسته‌ برای برگزاری کارگاه و سخنرانی با موضوعات مختلف در خوابگاهها برگزار می شود.

محور فعالیت‌های فرهنگی و خوابگاهی