پنجمین نشست ستاد گردآوری و تدوین مدارک نقش دانشگاه در جنگ تحمیلی برگزار شد - معاونت فرهنگی و اجتماعی
پنجمین نشست تخصصی با موضوع گردآوری اسناد و مدارک نقش دانشگاه در جنگ تحمیلی روز دوشنبه سیزدهم دی ماه 95 برگزار شد.
در ابتدای این نشست، عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به تبیین ماهیت تشکیل این ستاد و مرور وظایف کارگروه ها پرداخت و بر ضرورت تهیه هرچه سریع تر نقشه راه، توسط دکتر بحرانی پور عضو هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه، تاکید کرد.
در ادامه حسن دادخواه تهرانی رییس کارگروه های چهارگانه این ستاد، با اشاره به اینکه در حال حاضر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان نیز به دنبال تهیه سند جامعی از نام ها و مشخصات کلیه رزمندگان و شهدای استان و از جمله دانشگاه شهید چمران است، گفت: در مذاکرات و نشست هایی که با سردار علیپور مدیرکل این بنیاد داشته ایم، مقرر شد در جلسه ای مشترک با ایشان ضمن استفاده از اطلاعات آن بنیاد، از موازیکاری نیز پرهیز گردد.
وی همچنین بر ضرورت تعیین مسئول برای کارگروه چهارم ستاد گردآوری اسناد و مدارک نقش دانشگاه در جنگ، تاکید کرد و اظهار داشت: نظر به اهمیت تشکیل این کارگروه و با توجه به تجربیات و ارتباطات کاری آقای ایرج عسکری مسئول دفتر ریاست محترم دانشگاه، ایشان به عنوان مسئول کارگروه یادشده پیشنهاد می شوند.
در ادامه این جلسه، محمدرضا اقتداری مسئول کارگروه رزمندگان دانشگاه نیز به ارائه گزارشی از عملکرد کارگروه خود پرداخت و گفت: بیش از 90 درصد نام و مشخصات دانشجویان رزمندهی این دانشگاه جمعآوری شده و در گام بعدی به دنبال گردآوری اطلاعات کارکنان و هیات علمی هستیم.
در ادامه جلسه، عبدالحسین زرگر از مسئولان دفتر تعمیرات و یکی از پیشکسوتان امور عمرانی دانشگاه با بیان پیشینه دانشگاه در جنگ، گزارشی کوتاه از خدمات دانشگاه در زمینه مهندسی ساختمان به جنگ و ستادهای بازسازی ارائه نمود.
وی گفت: یکی از دلایل عقبافتادگی دانشگاه، عدم جذب اعتبارات عمرانی در دوران جنگ بود.
آقای محسن بانشی مدیر امور فرهنگی دانشگاه نیز در ادامه این نشست با تاکید بر انجام هرچه سریع تر امر گردآوری خاطرات شفاهی و مکتوب مربوط به نقش دانشگاه شهید چمران در سال های دفاع مقدس، اظهار داشت: به مرور زمان، امکان دسترسی به برخی افرادی که مستندات خوبی برای ارائه دارند، ممکن نخواهد بود، لذا ضرورت دارد که سریع تر در این خصوص اقدام شود.
وی پیشنهاد کرد به منظور تکمیل مستندات و اطلاعات این پروژه، از آرشیو صدا و سیما به ویژه مرکز خوزستان و نیز فرماندهان دوران جنگ خصوصاً در استان خوزستان، بهره جست.