23 05 2017 00:00
کد خبر : 2015962
تعداد بازدید : 8

مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

در آستانه فرا رسیدن سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر، ظهر امروز دوم خرداد 96- مراسم گرامیداشتی با حضور رییس، مسئولان و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در تالار دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در این مراسم که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، دکتر علی بختیاری پور سردار دوران دفاع مقدس و جانباز، به سخنرانی پرداخت.

سردار دوران دفاع مقدس ضمن تبریک افتخارآفرینی ملت ایران در عرصه انتخابات، به نکاتی در خصوص جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: آگاهی در خصوص برخی مسائل جنگ، برای همگان و به ویژه نسل جوان که در آن ایام حضور نداشته اند، ضروری است.

بختیاری پور خاطرنشان کرد: جوانان امروز باید بدانند که جنگ ما یک جنگ احساسی و بر اساس عواطف صرف نبود، بلکه دفاعی سراسر توأم با تعقل، تدبیر و برنامه بود و آنجا که سخن از اندیشه و تدبیر به میان باشد، قطعاً مصالح شخصی و منیّت، در تصمیم‌گیری‌ها جایی نداشته است.  

وی با تاکید بر پرهیز از توصیفات اغراق‌گونه در خصوص حوادث جنگ و شخصیت شهدا، بیان داشت: گاهی متاسفانه چنان در بیان این توصیفات، مبالغه صورت می گیرد که جوان امروز احساس فاصله‌ی بسیار دور بین شخصیت خود و شخصیت شهدا می کند.

سردار دفاع مقدس ادامه داد: جوانانی که امروز در دانشگاه ها حضور دارند، فاصله دوری با شهدای دوران جنگ ندارند و همه آنها می توانند امثال شهید باکری برای عصر حاضر باشند؛ بنابراین نباید با بزرگ‌نمایی شهدا، اقدامات رزمندگان را تخریب کرد و میان آنان و جوانان کنونی فاصله انداخت.

گفتنی است؛ در این مراسم برنامه های متنوعی همچون سرودخوانی اشعار انقلابی توسط گروه دانش آموزی و نمایش طنز با موضوع جنگ، توسط گروه تئاتر دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه برگزار شد.

 

 

درج شده توسط: روابط عمومی دانشگاه