13 12 2016 00:00
کد خبر : 2017792
تعداد بازدید : 11

مراسم افتتاحیه کانون اجتماعی "گفتگو" در دانشگاه برگزار شد



مراسم افتتاحیه کانون اجتماعی «گفتگو» ظهر روز گذشته 22 آذرماه با حضور دکتر یداله زرگر مدیر امور اجتماعی دانشگاه، دکتر علی محمد حسین زاده عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و دکتر ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در تالار دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی، در ابتدای این مراسم دکتر زرگر مدیر امور اجتماعی دانشگاه ضمن خیر مقدم به مهمانان، به ارائه گزارش کوتاهی از بخش های معاونت فرهنگی و اجتماعی و تعداد کانون های فرهنگی، کانون های اجتماعی، انجمن های علمی دانشجویی و تشکل های اسلامی پرداخت و گفت: از میان واحدهای مختلف این معاونت، تعداد 7 کانون اجتماعی در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند که کانون «مطالعات زنان» و «گفتگو» دو کانون تازه‌تأسیس می باشند و از دانشجویان جهت عضویت در آنها دعوت می شود.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل کانونی با موضوع گفتگو، اظهار داشت: یکی از ملاک های اصلی سلامت روان، داشتن روابط اجتماعی سالم است که یکی از مؤلفه های روابط سالم، گفتگو است.

زرگر ادامه داد: داشتن روابط سالم در ابعاد مختلف فردی، اجتماعی، سیاسی و... حائز اهمیت است؛ لذا در همین راستا، تشکیل کانونی در مدیریت اجتماعی دانشگاه با محوریت «گفتگو» ضروری به نظر می رسید.

مدیر امور اجتماعی دانشگاه اظهار امیدواری کرد که با تشکیل این کانون، گام موثری از سوی دانشجویان در جهت تقویت فرهنگ گفتگو برداشته شود.

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی‌محمد حسین زاده عضو هیات علمی دانشکده الهیات در سخنانی بیان داشت: اگر بخواهیم جامعه ای سالم را به نمایش بگذاریم باید بتوانیم گفتگوی سالمی ارائه دهیم.

وی گفتگو را تلاقی فرهنگ و اجتماع دانست و گفت: نماد سطح فرهیختگی جامعه، دانشگاه است بنابراین باید به سطح و قالب گفتگوها در دانشگاه توجه ویژه شود.

نویسنده کتاب «اخلاق گفتگو» خاطرنشان کرد: تاسیس کانون گفتگو در دانشگاه می تواند نهاد بسیار اثرگذاری در جهت ارتقای سطح گفتگوها چه در محیط دانشگا و چه در جامعه باشد.

دکتر حسین زاده تاکید کرد: باید سطح گفتگوهای خود را بیابیم، آسیب ها را جستجو کنیم و از پیش‌فرض‌های لازم برای گفتگو برخوردار باشیم.

وی سخن گفتن را نیازمند آموزش های تئوری دانست و تصریح کرد: هر گفت و شنودی الزاماً گفتگو محسوب نمی شود بلکه گفتگو صحیح و سازنده دارای مؤلفه ها و مهارت هایی است که باید آموزش داده شوند.

حجت الاسلام حسین زاده افزود: علاوه بر کسب مهارت های گفتگو، باید مهارت‌ورزی در متن زندگی از جمله خانواده، حلقه دوستان، محیط آموزشی و دیگر فضاهای زندگی هم حاصل شود.

در ادامه این برنامه، دکتر ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان نکاتی در خصوص فواید گفتگو سازنده پرداخت و از مسئولان خواست که اصول گفتگو را در مناسبات و روابط حوزه خود رعایت کنند.

درج شده توسط: روابط عمومی دانشگاه