دیدار رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان با مدیر برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز - معاونت فرهنگی و اجتماعی

رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان با مدیر برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش واحد ارتباطات و رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر سید علیحسین صابری ضمن ابراز خرسندی از همکاری صورت گرفته میان بنیاد نخبگان استان خوزستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، عنوان کرد: برای ما بسیار جای خوشبختی است که مسئولین فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز با دقت خیلی بالایی همکاری میان بنیاد نخبگان استان خوزستان و دانشگاه را دنبال میکنند.
وی در ادامه با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی و اجتماعی ایران، گفت: در حال حاضر تمامی اقشار جامعه به خصوص جوانان این مملکت دغدغه آینده و شغل خود را دارند لذا در شرایط موجود آن دسته از دانشجویانی که انگیزه بیشتری برای مطالعات درسی و به طور کلی تلاش کردند دارند، آسیب بیشتری میبینند که خوشبختانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در این زمینه توانسته با طرحریزی رویدادهایی مانند "کارگاههای جامعهشناسی علم" اتفاقات خوبی را در راستای انگیزهسازی و ارتقای مهارتهای علمی دانشجویان رقم بزند.
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان با بیان اینکه تعامل میان دانشگاه شهید چمران اهواز و بنیاد نخبگان استان خوزستان نیاز به گسترش بیشتری دارد، عنوان کرد: در صورت پایان پاندمی کرونا، امیدواریم که بتوانیم بار دیگر کارگاهها، جلسات و نشستهای خودمان را به صورت حضوری و در بسترهای بهتر برگزار کنیم.
دکتر صابری همچنین در خصوص نحوه فعالیت بنیاد نخبگان، تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان، دستگاهی است که با هدف سیاستگذاری و برنامهریزی در زمینه توسعه منابع انسانی برگزیده و نخبه در کشور با محوریت و ماموریت برنامهریزی در زمینه نخبهشناسی، نخبهپروری، نخبهگزینی و نخبهگماری فعالیت میکند.
وی ادامه داد: بنیاد ملی نخبگان عضو ندارد؛ بلکه رویکرد آن شناسایی اجتماعات نخبگانی از طریق رصد رفتار و فعالیتهای نخبگانی آنان در تمامی حوزهها شامل: علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و... و همچنین پشتیبانی از فعالیتهای نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاههای مربوطه برای تاثیرگذاری مطلوب آنان در جامعه تخصصی خودشان است.
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان، تشریح کرد: به بیان دیگر بنیاد نخبگان برای طی مسیر نخبگی، ایستگاههایی را طراحی و به منظور تشویق و ترغیب صاحبان استعدادهای برتر برای طی مسیر نخبگی و رسیدن به مرحله اثرگذاری، در هر یک از ایستگاهها تسهیلاتی برای مشمولان در نظر گرفته است که هر فرد بر اساس فعالیتهای نخبگانیِ خود و با توجه به جایگاهی که در آن قرار دارد، امکان بهرهمندی از تسهیلات مطابق ضوابط بنیاد را خواهد داشت.
در ادامه دکتر فرشید نادری، مدیر برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، با اشاره به برگزاری "کارگاههای جامعهشناسی علم" در دانشگاه شهید چمران اهواز، عنوان کرد: سلسله کارگاههای «جامعهشناسی علم»، با هدف دستیابی به بستری برای ایجاد حلقههای انگیزهساز و نیز ارتقای مهارتهای علمی افراد برگزار میشود که خوشبختانه طی همکاری خوبی که میان ما و بنیاد نخبگان استان خوزستان شکل گرفته است، توانستهایم در این زمینه قدمهای محکمی برداریم.
وی افزود: کارگاههای جامعهشناسی علم از ۲۸ دی تا ۳ اسفند ۱۴۰۰ با محوریت جامعهشناسی علم و در پنج بخش در بستر مجازی به نشانی https://vc.bmn.ir/ch/khouzestan برگزار میشود، که عناوین و زمانبندی آنها به شرح زیر است:
۱. کارگاه «نظریه رئالیسم انتقادی، معرفی نظریه کد مشروعیت در مطالعات علم» با سخنرانی دکتر ناطق رازقی / سهشنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۳
۲. کارگاه «اجتماعات علمی و سیاستگذاری علم» با سخنرانی معصومه قاراخانی / چهارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۶
۳. کارگاه «ساختمندی ناراستیهای آکادمیک در ایران» با سخنرانی دکتر سید آیتالله میرزایی / سهشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۶
۴. کارگاه «اخلاق حرفهای در آموزش علم» با سخنرانی دکتر معصومه قاراخانی / چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۶
۵. کارگاه «حرفه گرایی و اخلاق حرفهای علم با سخنرانی دکتر سید آیتالله میرزایی / سهشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۵