12 11 2019 21:06
کد خبر : 2034188
تعداد بازدید : 12

تقدیر از کارمندان نمونه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، در مراسمی کارمندان نمونه خود را معرفی و از آنان تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، در این مراسم دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اظهار کرد: در نظر داشتیم به مناسبت هفته دولت، از کارمندان نمونه این معاونت تقدیر کنیم که به این زمان موکول شد.

وی گفت: انتخاب کارمندان نمونه، بر اساس نتایج ارزیابی عملکرد همکاران این مجموعه در سال 1397 صورت گرفته و امید است این رویه پسندیده، یعنی معرفی و تقدیر از کارکنان نمونه در تمام دانشگاه جاری و ساری شود.

بنا به این گزارش، بر اساس ارزیابی عملکرد کارکنان مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سال گذشته، آقای یاسین زیبایی مسئول انجمن‌های علمی دانشجویی و خانم سمانه کیامنش کارشناس خبری و ارتباط با رسانه به عنوان کارکنان نمونه این معاونت برگزیده و تقدیر شدند.

 

درج شده توسط: روابط عمومی دانشگاه