25 04 2011 00:00
کد خبر : 2026927
تعداد بازدید : 14

تشکیل شورای فرهنگی دانشگاه شهیدچمران با حضور معاون فرهنگی وزیر علوم

با حضور دکتر خواجه سروی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری پانزدهمین جلسه شورای فرهنگی تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دراین جلسه دکتر حسن مروتی سرپرست دانشگاه ضمن خیر مقدم به معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و هیات همراه، اشاره کردند که در استان خوزستان هیچکس میهمان نیست چرا که خوزستان متعلق به ایرانیان است.

دکتر علیرضا مخبر دزفولی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان اولویت های معاونت فرهنگی را برشمرد و اعلام کرد: استقلال معاونت فرهنگی سبب شده است تا نیروها بر اساس تخصص جذب این معاونت شوند.

وی  در ادامه با اشاره به میزان پیشرفت سایت جامع این معاونت که در حال شکل گیری است، به لزوم تصویب هرچه سریعتر چارت سازمانی معاونت فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و یادآور شد: ما برای سال جدید از ابتدای سال تقویم کاری برای مجموعه ی معاونت تهیه کرده ایم تا براساس آن بودجه بندی دقیق برای کلیه ی فعالیت ها، کانون ها، انجمن ها و تشکل ها فراهم آید.

معاون فرهنگی افزود:این معاونت اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی را وسعت داده و ایمیل، پیام کوتاه و پورتال را فعال نموده است که مورد استقبال واقع شده است. همچنین در بخش قرآنی با اساتید صاحب نظر هماهنگی شده و جلساتی را برگزار نمودیم تا در سال جدید حرکت های خوبی برای خدمت به قرآن انجام شود به گونه ای که به جایی برسیم که بگوییم همه ی دانشگاهیان ما قرائت صحیح قرآن را می دانند.

دکتر مخبر دزفولی تصریح کرد:  در بخش خانواده و اساتید و کارگذاران فعالیت خود را از دهه فجر آغاز نمودیم و مسابقاتی را برای این عزیزان برگزار کردیم که انشاءا... این بخش نیز فعال تر خواهد شد و جزو کارهای مهم این معاونت است.

معاون فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز به 6 طرح جدید در معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در حال انجام است اشاره کرد و گفت:  طرح این عمار که هدف آن تربیت نخبگان سیاسی به عنوان حلقه ی تکمیلی آرمانگرایی است. طرح وصال ‌که هدف آن پرورش نیروی کارآمد و آگاه به مسائل فرهنگی و مذهبی است. طرح جمیل با هدف تربیت نیروی هنرمند متعهد، طرح جلسات با هدف پرورش نیروی کارآمد و آگاه،  طرح مطالعاتی با هدف آشنایی با نظام جامع اندیشه های اسلامی و طرح فرهنگ و اندیشه  اسلامی با هدف تربیت نیروی کارآمد فرهنگی است.

 

دکتر خواجه سروی معاون فرهنگی وزیر علوم تحقیقات و فناوری به سند دانشگاه اسلامی و اجرای سیاست تمدن های اسلامی جهانی اشاره کرد ودر خصوص نحوه  ارتقاء اعضای هیات علمی اظهار داشت: طرحی در وزارت انجام و ابلاغ شده است که گنجاندن ماده ی فرهنگی و تربیتی در ارتقاء گروه اساتید است و قرار دادن امتیاز بالا برای مقاله هایی که در ISC چاپ و منتشر می شود.

وی در ادامه افزود: کار اصلی ما تربیت نیرو برای شبکه اسلامی است. به همین منظور بحث واحد ارزیابی فرهنگی در دانشگاه ها و رتبه بندی آنها جزو اصول اساسی کار قرار گرفته است.

در ادامه معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم خطاب به مسئولین دانشگاه گفت: تعامل با مخاطبین و حضور در جماعات و خوابگاه ها امر ضروری است.

وی به کرسی نظریه پردازی اشاره کرد و گفت: این مقوله جزو اولویت های ماست باید فرهنگ مستمر و ماندگار کشور باشد. کرسی های آزاد اندیشی اسلامی جزو فعالیت های دانشجویان است. شورای هماهنگی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی یک حرکت حساس است که باید تقویت شود.

درج شده توسط: مدیر سایت