معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران در نظر دارد به مناسبت عید سعید غدیر خم مسابقه کتابخوانی ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار نماید.
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی دانشگاه، «پاسخ ها و پیام های علی بن ابیطالب(ع)» عنوان کتابی است که برای این مسابقه در نظر گرفته شده و علاقه مندان می توانند با مراجعه به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اتاق 12 اقدام به تهیه آن و ثبت نام در مسابقه نمایند.
شایان ذکر است که زمان ثبت نام از 22 مهرماه لغایت یکم آبان ماه سال جاری بوده و آزمون مسابقه نیز ششم آبان ماه ساعت 12:30 در مسجد شهدای دانشگاه (جنب معاونت فرهنگی) به صورت تستی و تشریحی برگزار خواهد شد.
گفتنی است پس از ارزیابی نتایج مسابقه، به قید قرعه به 10 نفر از برگزیدگان جوایز ارزنده ای اهدا می گردد.