همایش پیاده روی خانواده دانشگاهیان شهید چمران اهواز برگزار شد - معاونت فرهنگی و اجتماعی
همایش پیاده روی خانواده دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور جمع کثیری از کارکنان، اعضای هیات علمی و خانواده آنان، صبح روز جمعه بیست و پنجم اسفندماه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی دانشگاه، این همایش که در قالب جشنواره بزرگ نوروز سال 92 ویژه دانشگاهیان و به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شده بود، ساعت 7:30 صبح از میدان گلها آغاز و به میدان آموزش دانشگاه (روبروی سازمان مرکزی) ختم شد. از ویژگی های این همایش، تجدید میثاق با آرمان های شهدا بود که با حضور بر سر مزار دو شهید گمنام دانشگاه شهید چمران صورت پذیرفت.
در پایان مراسم پیاده روی، دکتر مخبردزفولی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به توصیه های اکید مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد نشاط اجتماعی، ورزش همگانی و ترویج روحیه امید، هدف از این همایش را عمل به این توصیه ها دانست و گفت: فعالیت های فرهنگی در حوزه خانواده اساتید و کارکنان از نکات مورد غفلت در فعالیت های فرهنگی دانشگاه بود که به لطف الهی و حمایت ریاست محترم دانشگاه از سال گذشته و امسال با برگزاری جشنواره انقلاب، جشنواره غدیر و جشنواره نوروزی و با اجرای برنامه های فرهنگی و هنری از قبیل نقاشی زنده کودکان، همایش پیاده روی، برگزاری جشن های متنوع و... تلاش شده است این عرصه نیز فعال شود.
وی در خاتمه از همکاری واحدهای مختلف در برگزاری این همایش خصوصا معاونت اداری و مالی، معاونت دانشجویی، پارک علم و فناوری، مدیریت خدمات، بسیج کارکنان و مدیریت حراست تشکر کرد.
دکتر راضی جلالی معاون اداری و مالی دانشگاه نیز در این مراسم با تشکر از پرداختن به موضوع ورزش و سلامتی و برگزارکنندگان همایش، آرزو کرد که همایش های بعدی باشکوهتر از گذشته برگزار شود و نقش این همایش ها را در افزایش نشاط و شادابی خانواده های کارکنان و اساتید مورد تاکید قرار داد.
گفتنی است در پایان این همایش که با استقبال دانشگاهیان و خانواده های آنان مواجه شده بود، به قید قرعه به 40 نفر از شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد. همچنین فرزندان دانشگاهیان که پیش از این در مسابقه نقاشی زنده (ویژه نوروز سال 1392) شرکت کرده بودند، در این مراسم جوایز خود را دریافت کردند. این همایش با قرائت دعای فرج امام زمان (عج) پایان یافت.