همایش علمی – صنعتی نرم افزارهای آزاد و لینوکس برگزار میشود - معاونت فرهنگی و اجتماعی
انجمن علمی دانشجویی «مهندسی کامپیوتر» معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران، اولین همایش علمی – صنعتی نرمافزارهای آزاد و لینوکس را با هدف معرفی این سیستم عامل و افزایش سطح اطلاعات عمومی و تخصصی دانشگاهیان و فعالان حوزهی رایانه و فناوری اطلاعات، در سطح استان خوزستان برگزار مینماید.
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، این همایش که با حضور دانشجویان، اعضای هیات علمی، صنعتگران و شرکتهای صنعتی و خدماتی خوزستان برگزار خواهد شد، در نظر دارد به معرفی «لینوکس» به عنوان یک سیستم عامل متنباز، پایدار، رایگان و قابل استفاده با فناوری های قدیمی و جدید رایانهای بپردازد.
بنا به این گزارش، سیستم عامل لینوکس در مقایسه با سیستم عامل ویندوز از ویژگیهای شاخصی همچون ایمن بودن و عدم احتمال سوء استفاده، سرعت بالا و بهصرفه بودن برای سازمانها و ادارات برخوردار است که امروزه دولتهای بزرگ دنیا نیز با نگاهی متفاوت به لینوکس، جایگاه ویژهای برای آن در دنیای فناوری اطلاعات قائل هستند.