نشست "گردآوری اسناد حضور دانشگاه شهید چمران در دفاع مقدس" برگزار شد - معاونت فرهنگی و اجتماعی
دومین جلسه تخصصی در مورد گردآوری اسناد و مدارک نقش دانشگاه شهید چمران در دوران دفاع مقدس، صبح امروز در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی، در ابتدای این نشست دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با بیان اینکه در نشست پیشین مقرر شد سه کارگروه تخصصی در حوزه شهدای دانشگاه، رزمندگان دانشگاه و فضاها و ادارات دانشگاه تشکیل شود، اظهار داشت: اکنون نیازمند آن هستیم که خط مشی کار مشخص شود.
وی افزود: نوع داده هایی که برای اجرای این طرح نیاز است، باید معین شود تا بدانیم به دنبال پاسخ چه سؤالاتی در خصوص شهدا و رزمندگان این دانشگاه در دوران جنگ بگردیم.
در ادامه، دکتر دادخواه تهرانی رییس کارگروههای کمیته جمعآوری اسناد حضور دانشگاه در جنگ، پیشنهاد کرد فراخوانی برای دانشگاهیان ارسال شود که چنانچه مستنداتی اعم از عکس، دستنوشته، خاطره و... در این خصوص دارند در اختیار دبیرخانهی این کمیته قرار دهند.
همچنین دکتر موسوی قهفرخی مسؤول کارگروه شهدای دانشگاه با اعلام اینکه تعدادی عکس مربوط به نقش دانشگاه در دوران دفاع مقدس به دست آورده ایم، گفت: این تصاویر از دانشکده کشاورزی و کتابخانه مرکزی دانشگاه در آن زمان می باشند.
در ادامه، دکتر بصیرزاده مسؤول کارگروه فضاها و ادارات دانشگاه بر لزوم بروزرسانی سایت ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: در این سایت متاسفانه هیچگونه نام و نشانی از شهدا و رزمندگان دانشگاه شهید چمران وجود ندارد و ضرورت دارد که هرچه سریع تر اسامی و مشخصات موجود از این عزیزان در سایت قرار داده شود.
دکتر اقتداری مسؤول کارگروه رزمندگان دانشگاه نیز گفت: به دلیل ادغام بودن جهاد دانشگاهی در این دانشگاه، سوابق اعزام ها و تاریخ برگشت شهدا و رزمندگان دانشجوی این دانشگاه، موجود است، که این خود گنجینه مهمی برای استخراج مستندات در این خصوص است.
دکتر جوکار مدیر امور فرهنگی دانشگاه هم با بیان اینکه به کار گردآوری مدارک و مستندات نقش دانشگاه در جنگ باید به عنوان یک کار علمی و پژوهشی نگریسته شود، بیان کرد: می بایست مطالبات ما از این طرح، به صورت پرسش مطرح شود تا بتوانیم با مراجعه به مراکز مربوطه و خانواده شهدا و رزمندگان، به پاسخ های دقیق و واقعی دست یابیم.
وی اظهار امیدواری کرد که در پایان این کار بزرگ، دستاوردهای مهمی همچون چاپ چند جلد کتاب، ساخت تندیس شهدا، مقالات پژوهشی، مستند و فیلم کوتاه، احداث موزه دائمی و مرکز اسناد، حاصل شود.