17 06 2015 00:00
کد خبر : 2022157
تعداد بازدید : 4

فیلم «مادرم بلوط» محمود رحمانی نمایش داده شد

شامگاه گذشته (سه‌شنبه 26 خردادماه)،‌ مستند ایرانی مادرم بلوط ساخته‌ی محمود رحمانی با حضور مدیرکل محیط‌زیست خوزستان در تالار شهید شهریاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نمایش داده شد.

شامگاه گذشته (سه‌شنبه 26 خردادماه)،‌ مستند ایرانی مادرم بلوط ساخته‌ی محمود رحمانی با حضور مدیرکل محیط‌زیست خوزستان در تالار شهید شهریاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نمایش داده شد .

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در ادامه‌ی برنامه‌ی پخش هفتگی فیلم‌های برگزیده‌ی نخستین جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم‌های علمی اهواز، که سه‌شنبه هر هفته در محل معاونت برگزار می‌شود،‌ فیلم این هفته‌ی خود را به مستند ایرانی مادرم بلوط ساخته‌ی کارگردان برجسته‌ی خوزستانی اختصاص داد .

فیلم درباره‌ی از بین رفتن 5 هزار هکتار از جنگل‌های سرسبز بلوط در زاگرس میانی است که این اتفاق توسط شاهکار مهندسی سدسازی ایران یعنی کارون سه رخ می‌دهد. فیلم اما، به کارگران معدنی می‌پردازد که به‌صورت غیرمجاز به قطع درختان بلوط در دل دره‌های عمیق زاگرس مشغول‌اند. در این میان با شخصیتی به نام" اسد" مواجه می‌شویم که خود قصه دیگری دارد و ما را به معشوقه خود زادگاه ازدست‌رفته‌اش در جریان آبگیری سد کارون سه پیوند می‌دهد اسد که ...

گفتنی است در ادامه‌ی نمایش این فیلم،‌ اسد که شخصیت اول این مستند بود،‌ در جمع تماشاچیان حاضر شد. همچنین محمود رحمانی درباره‌ی این فیلم سخن گفت و به سوالات مردم پاسخ داد .

بد نیست بدانید؛‌ این فیلم تاکنون جوایز متعددی را به خود اختصاص داده است که از جمله‌ی آ‌ن‌ها می‌توان به جایزه‌ی ویژه‌ی هیات داوران جشنواره‌ی بیست و پنجم فیلم مستند مونیخ، جایزه‌ی سیلور داک از جشنواره کوالالامپور مالزی، جایزه، فیلم مستند برگزیده منتقدین جشنواره ملینیوم، جایزه‌ی بهترین فیلم مستند نورمبرگ و جایزه‌ی بهترین فیلم بخش بین‌الملل جشنواره‌ی فیلم‌های علمی اهواز به نام نامی جابر بن حیان اشاره کرد .

این فیلم همچنین برنده‌ی جایزه 3000یورویی از طرف هیات داوری نتپک آکادمی   APSA "شبکه ارتقای سینمای آسیا" شد و سهمیه‌ی حضور در بخش مسابقه آسیاپاسافیک در سال 2015 را به دست آورد

درج شده توسط: مدیر سایت