04 03 2013 00:00
کد خبر : 2025037
تعداد بازدید : 12

دانشگاه شهید چمران؛ دانشگاه برگزیده کشور در عرصه پیشگیری از مواد مخدر


طی مراسمی از دانشگاه های برتر کشور در عرصه پیشگیری و مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر تقدیر شد.

مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در این مراسم به عنوان دانشگاه برگزیده در عرصه پیشگیری و مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر انتخاب شد.

در لوح اهدایی که صبح دیروز توسط دکتر عباس رضوی مدیر فرهنگی دانشگاه دریافت شد و به امضای دکتر خواجه سروی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر دارا مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی و نماینده وزارت علوم در ستاد مبارزه با مواد مخدر رسیده، آمده است:

«بدینوسیله از زحمات خالصانه و همکاری ارزشمند شما همکاران مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص پیشگیری از آسیب­های اجتماعی دانشگاه و محیط های آموزشی، به ویژه اهتمام در امر پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان تقدیر می شود. براساس برنامه ها و فعالیت های صورت گرفته در سال های 1390 و 1391 آن دانشگاه به عنوان «دانشگاه برگزیده در عرصه پیشگیری و مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر» انتخاب می گردد. امید است با اتکال به درگاه خداوند در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و اهداف فرهنگی و اجتماعی نظام آموزش عالی کشور همواره مؤید و پیروز باشید.»

دکتر علیرضا مخبر دزفولی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در توضیح دلایل این انتخاب به خبرنگار روابط عمومی گفت: بسیاری از افتخارات فرهنگی که در دو سال گذشته توسط دانشگاه شهید چمران در سطح دانشگاه های کشور کسب شده و رقم آنها با این لوح از مرز 19 مقام ملی و کشوری گذشته، حاصل لطف الهی، حمایت مدیریت دانشگاه، همدلی هیئت رئیسه محترم دانشگاه و خصوصا داشتن سند راهبردی فرهنگی در حوزه های مختلف است.

دکتر مخبر دزفولی با اشاره به تلاشی که در دو سال گذشته به منظور فرهنگ سازی در خصوص پیشگیری از مصرف مواد مخدر صورت گرفته افزود: در 2 سال گذشته در حاشیه کلیه نمایشگاه های برگزار شده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی غرفه­ای با همکاری فرماندهی انتظامی استان خوزستان دایر شده و به صورت کارگاهی اطلاعات لازم در این خصوص در اختیار دانشگاهیان قرار گرفته است که جای تقدیر از همکاری و همراهی فرماندهان عالیرتبه نیروی انتظامی استان خصوصاً معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز همچنین از فعالیت های ارزشمند مجموعه معاونت دانشجویی دانشگاه در این راستا تقدیر کرد و از تشکیل ستاد مشترکی بین دو معاونت دانشجویی و فرهنگی به منظور جلوگیری از موازی کاری و تقویت طرح ها و انجام کارهای مشترک و هدفمند در دانشگاه و خصوصاً در خوابگاه های دانشگاه در راستای پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر خبر داد و برگزیده شدن مرکز مشاوره معاونت دانشجویی در این زمینه را نیز به مجموعه دانشجویی دانشگاه تبریک گفت.

درج شده توسط: مدیر سایت