14 November 2012 00:00
کد خبر : 2025352
تعداد بازدید : 5

تجلیل از افتخارآفرینان فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز


مراسم تجلیل از افتخارآفرینان فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز ظهر امروز با حضور معاونین فرهنگی و اجتماعی، اداری و مالی و آموزشی دانشگاه، مدیر امور فرهنگی، آقای حائری مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان و جمعی از دانشجویان افتخارآفرین دانشگاه شهید چمران اهواز در آمفی تئاتر شهید شهریاری معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی، در ابتدای این مراسم دکتر مخبردزفولی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خیرمقدم به کلیه مدعوین و خصوصا دانشجویانی که افتخارات دانشگاه شهید چمران اهواز هستند، در سخنانی اظهار داشت: دو راهبرد اساسی که طی دو سال گذشته موجب تحول در حوزه فعالیت های دانشجویی معاونت فرهنگی دانشگاه گردیده، یکی تقویت روحیه اعتمادبه­نفس در بین دانشجویان و دیگری حضور موثر آنان در جشنواره های ملی و کشوری است که باعث کسب تجربه در سطح کشور می شود.

وی با بیان اینکه برای نخستین بار است که مراسم تقدیر از افتخارآفرینان فرهنگی در سطح دانشگاه برگزار می شود خاطرنشان کرد: قطعا در برگزاری این مراسم کاستیهایی وجود دارد اما با توجه به نداشتن سابقه در برگزاری چنین مراسمی، می بایست نیمه پر لیوان را دید، البته با دریافت نظرات سازنده شما انشاءا... در سالهای آتی شاهد بهتر برگزار شدن اینگونه مراسم خواهیم بود.

رییس شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه های استان در ادامه گفت: ملاک ما برای انتخاب این دسته از دانشجویانی که اکنون از آنان تقدیر به عمل آمده، کسب موفقیت و افتخارآفرینی فرهنگی در سطح کشوری بوده است.

دکتر مخبردزفولی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت نقش فرهنگ در ارتقای وضعیت عمومی هر مجموعه ای گفت: من معتقدم که اصلاح وضعیت فرهنگی، تمام شئون هر مجموعه را اعم از اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی اصلاح خواهد کرد؛ لذا برای خشکاندن ریشه همه ناهنجاریها می بایست با سلاح فرهنگ وارد عمل شد، همچنانی­که برای حرکت به سمت دانشگاه تمدن­ساز نیز باید بر کار فرهنگی در دانشگاه ها متمرکز شد به عبارت دیگر اصلاح دانشگاه جامعه را اصلاح می کند و شاید اکنون بتوان علت این جمله عجیب رهبری را فهمید که فرموده­اند «کار فرهنگی آن چیزیست که من حاضرم جان خود را در راه آن فدا کنم».

دکتر مخبردزفولی حوزه مشارکت دانشجویان در طرح های فرهنگی، علمی، هنری و اجتماعی که در آن حوزه ها موفق به کسب رتبه های کشوری شده اند را برشمرد و گفت: جشنواره ملی جوان (حضرت علی اکبر«ع») ، جشنواره حرکت چهارم و پنجم، یادواره تئاتر کشوری دانشگاهی دفاع مقدس، لیگ علمی 4 در 4 از شبکه چهارم سیما، طراحی هواپیمای بدون سرنشین، مسابقات قرآن در سطح منطقه 5 کشور، طرح مسیر مطهر (سیر مطالعاتی کتب شهید استاد مطهری، قرائت 10 ، 20 و 30 جلد از آثار)، نفرات اول تا سوم طرح فرهنگ و اندیشه اسلامی، جشنواره نشریات و مطبوعات، ساخت خودروی هیبریدی، کنگره پیشگامان پیشرفت، نفرات برتر کنکور ارشد و دکتری و برگزیدگان المپیاد کشوری از جمله حوزه هایی بودند که این دانشجویان در آنها حائز مقام کشوری شده اند.

وی در پایان سخنانش اظهار امیدواری کرد که این افتخارات استمرار یابد و شاهد رشد روزافزون آن باشیم.

در ادامه این مراسم دکتر رضوی مدیر امور فرهنگی دانشگاه در سخنان کوتاهی ضمن خیرمقدم به دانشجویان افتخارآفرین فرهنگی و نیز ابراز خشنودی از حضور در جمع آنان، اظهار داشت: این مراسم در واقع مراسمی نمادین به منظور تقدیری کوچک از بخش اندکی از افتخارآفرینان این دانشگاه بزرگ است و قطعا ارزش واقعی تلاشهای علمی، فرهنگی و هنری دانشجویان بسیار بالاتر است.

گفتنی است در پایان این مراسم از حدود صد نفر دانشجوی افتخارآفرین فرهنگی با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی، تجلیل به عمل آمد.

درج شده توسط: مدیر سایت