باسمه تعالی
منَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ وَ مِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا
بار دیگر مستکبران، دست خود را از همهجا کوتاه دیده و در اقدامی بزدلانه به ترور و تروریسم روی آوردند. این کوردلان، دست خود را به خون پاک یکی دیگر از دانشمندان هستهای کشورمان آغشته کردند، به این خیال واهی که خواهند توانست مانع پیشرفت و پیشروی ایران اسلامی در عرصههای مختلف علمی شوند. اما دشمنان سخیف ایران نمیدانند که با شهادت فرزندان این ملت، درخت انقلاب و بیداری ملتهای مظلوم جهان آبیاری خواهد شد و روی هر شاخهی آن جوانان شهادتطلب به بار خواهد نشست و دانشمندان جوان این مرز و بوم، مستحکمتر از پیش، راه شهید فخریزاده ها را ادامه خواهند داد.
دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران اهواز در کنار ملت بزرگ ایران، در این مصیبت جانسوز داغدار هستند و شهادت دانشمند بزرگ، محسن فخریزاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را به محضر مقام معظم انقلاب (مدظله العالی)، جامعهی دانشمندان هستهای و وزارت دفاع، خانوادهی وی و ملت شهیدپرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت گفته و علو درجات برای این شهید بزرگوار و صبر جزیل برای بازماندگان را از خداوند منان خواستارند.