برگزاری کارگاه «روابط خانوادگی سالم و تاثیر آن بر بهرهوری شغلی» در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه - معاونت فرهنگی و اجتماعی
از سوی مدیریت امور اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، کارگاه «روابط خانوادگی سالم و تاثیر آن بر بهره وری شغلی» در سالن کنفرانس معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی دانشگاه، در این کارگاه که صبح امروز - بیست و هشتم دی ماه - ویژه کارکنان معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد، دکتر منصور سودانی عضو هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه شهید چمران در خصوص اصول روابط صحیح انسانی و نحوه برخورد با مراجعان در محیط شغلی، به بیان سخنانی با ذکر نمونه های قرآنی و احادیث و روایات اسلامی پرداخت.
وی وجود دانشجویان را نعمتی برای اعضای هیات علمی دانشگاه و کارکنان دانست و توفیق خدمترسانی به خلق را از مواهب الهی برای انسان عنوان کرد.
منصور سودانی در ادامه، سه مرحله تحصیل، اشتغال و ازدواج را نقاط عطف زندگی هر انسان برشمرد و تصریح کرد: شاغلان دانشگاه نیز در واقع اکنون یکی از نقاط عطف زندگی خود را طی می کنند که باید دقت و آگاهی کافی در خصوص نحوه برخورد با مراجعین که غالباً دانشجویان جوان هستند، و نیز روابط بین همکاران داشته باشند.
عضو هیات علمی دانشکده روانشناسی دانشگاه شهید چمران عنوان کرد: بنا به فرمایش حضرت امیرالمومنین (ع) مشکلات به دو دستهی لاینحل و قابل حل تقسیم می شوند که طبق فرمودهی این امام، متاسفانه بیشتر عمر انسان ها مصروف پرداختن به مشکلات لاینحل می شود، در حالی که در مواجهه با چنین مشکلاتی می بایست صرفاً صبر و طلب اجر از خداوند کرد.
وی افزود: مشکلات قابل حل نیز مراتب و اولویت دارند؛ به طوری که با نگاه موشکافانه به سختی های زندگی می توان دریافت که بسیاری از مشکلات، خرد و ناچیز هستند اما به دلیل سهل انگاری در حل آن ها با گذشت زمان تبدیل به مشکلاتی بزرگ و بزرگتر می شوند و در چشم انسان غیر قابل حل جلوه می کنند.
سودانی در ادامه سخنانش با ذکر نمونه هایی از داستان های تاریخی – اسلامی و مستنداتی از آیات قرآن کریم، بر لزوم داشتن نگاه مثبتاندیشانه به همه امور زندگی تاکید کرد و این شیوه را یک اصل و الگوی اسلامی دانست.