برپایی مسابقه آشپزی در مجتمع خوابگاهی خواهران دانشگاه شهید چمران اهواز - معاونت فرهنگی و اجتماعی
به مناسبت دهه ولایت و امامت و عید فرخنده غدیر خم، به همت امور فرهنگی مجتمع خوابگاهی خواهران شب گذشته مسابقه آشپزی با حضور 217 نفر شرکت کننده در مسابقه و جمع کثیری از دانشجویان خوابگاه حضرت معصومه (س) در محل سوله ورزشی آن مجتمع برگزار شد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، در این مسابقه که با حضور معاون و مدیر فرهنگی دانشگاه و 3 نفر کارشناس تغذیه همراه بود، 217 نفر از دانشجویان غذاهایی را که طبخ کرده بودند پس از سفره آرایی به معرض نمایش گذاشتند که بعد از بررسی آنها توسط کارشناسان محترم تغذیه، در نهایت 30 نفر به عنوان آشپز برتر، برگزیده شدند.
گفتنی است؛ به برگزیدگان این مسابقه جوایز نقدی اهدا خواهد شد. همچنین تمام شرکت کنندگان در مسابقه آشپزی مبلغی را به عنوان کمک هزینه دریافت خواهند نمود.
این برنامه با استقبال بی نظیر دانشجویان خوابگاه حضرت معصومه (س) همراه بود و باعث ثبت خاطره ای شیرین از عید سعید غدیر در اذهان دانشجویان خوابگاهی و ترویج تغذیه سالم و توجه به غذاهای بومی، محلی و سبک زندگی اسلامی - ایرانی شد.