17 05 2015 00:00
کد خبر : 2022277
تعداد بازدید : 11

آیین گشایش نخستین جشنواره نمایش رضوی در دانشگاه برگزار شد

آیین گشایش نخستین جشنواره سراسری نمایش رضوی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد .

آیین گشایش نخستین جشنواره سراسری نمایش رضوی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد .

سرپرست دانشگاه در این آیین که شنبه 26 اردیبهشت در سالن شهید مطهری دانشکده علوم برگزار شد بهره گرفتن از هنر را یکی از راه های تعالی جامعه دانست و گفت: تئاتر ، موسیقی و سایر هنرها اگر به خوبی استفاده شوند به رشد و شکوفایی جامعه و جوانان کمک می کند .

دکتر محمد رعایایی اظهار کرد: این جشنواره به همت معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی دانشگاه شهید چمران برگزار می شود .

وی ادامه داد: استفاده از هنر در بخش های مختلف می تواند نتایج شگفت آوری داشته باشد، خصوصاً هنر موسیقی که اجرای بخشی از موسیقی چاوشی خوانی در ابتدای این مراسم به دلیل نوع خاص آن در رثای امام رضا (ع) حاضران را تحت تاثیر قرار داد .

در ادامه عضو شورای راهبردی جشنواره رضوی اظهار کرد: در چند ماه اخیر دانشگاه شهید چمران اهواز میزبان جشنواره های فیلم های علمی و رضوی بوده که در هر دو جشنواره هنرمندان بسیاری حضور داشتند .      

اردشیر صالح پور افزود: خوشبختانه برای برگزاری این جشنواره معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حمایت های لازم را انجام داده اند .

گفتنی است ؛ در این آیین از پنج اثر نمایشی در قالب نمایشنامه شامل  " نقطه های کوچک در فاصله بسیار دور از خورشید" نوشته جمشید خانیان، " آبگینه"  نوشته سعید تشکری، " راز نگاه" نوشته علیرضا حنیفی، " دیار غریبان" نوشته عبدالرضا حیاتی و نمایشنامه " نوبت نوازی" نوشته مهدی ایوبی رونمایی شد .

گروه های شرکت کننده در جشنواره نمایش رضوی از 26 تا 31  اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید چمران و سایر تالارهای اهواز نمایش های خود را به روی صحنه خواهند برد .

درج شده توسط: مدیر سایت