آیین اختتامیه سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه برگزار شد - معاونت فرهنگی و اجتماعی
در آیین اختتامیه سی و یکمین جشنواره قرآن دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، از دانشجویان برگزیده علوم قرآنی این دانشگاه تجلیل شد .
به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی، دکتر منوچهر جوکار مدیر فرهنگی دانشگاه در این مراسم که 17 اسفندماه در تالار دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی برگزار شد، گفت: عملکرد انسانها باید با مأموریتهای تعریف شده قرآن کریم مورد سنجش قرار گیرد.
وی با ارائه گزارشی از نحوه برگزاری جشنواره قرآن این دانشگاه بیان کرد: جشنواره قرآنی به صورت سراسری در همه دانشگاههای دولتی برگزار میشود که دارای سه مرحله مقدماتی، منطقهای و کشوری است.
جوکار افزود: 210 دانشجو به منظور شرکت در این جشنواره ثبتنام کردند که 18 دانشجوی پسر و 10 دانشجوی دختر به مرحله منطقهای بخش شفاهی راه یافتند؛ همچنین دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش کتبی نیز دارای 9 نفر دانشجوی برگزیده بوده است.
بنا به این گزارش، در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خوزستان با اشاره به اینکه هدایت و روشنگری قرآن کریم ویژگی بارز کلام الهی است، گفت: برای آشنایی عامه مردم با معجزه الهی نمادهایی همچون قاری، برگزاری جشنواره و مسابقات قرآنی لازم است.
سید محسن شفیعی بیان کرد: بر اساس آیات قرآن کریم هدایت مختص ذات الهی است و همه افرادی که در عرصههای مختلف قرآنی همچون جشنوارهها و مسابقات حضور دارند نباید متوقف شوند و باید این راه را تا رسیدن به هدف اصلی نزول قرآن ادامه دهند .
وی ادامه داد: چهبسا این توقف باعث شود که در قیامت نسبت به دست نیافتن به حقیقت قرآن، پاسخگو باشیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران افزود: درک مفهوم اعجاز قرآن کریم با حضور در محضر و مکتب کلام الهی میسر میشود و اگر خداوند زمینه دستیابی به هدایت را برای انسان میسر نکند بدان دست نمییابد اما رسیدن به دیگر امور به جز هدایت با عقل انسانی ممکن است.
حجتالاسلام و المسلمین شفیعی اظهار کرد: اکنون در دوره تحیر فناوری قرار داریم و انسان با همه پیشرفتهای علمی و تخصصی همچنان به همه علوم دست نیافته و مأموریت اصلی دین و انبیاء تربیت انسان است.
وی افزود: باید به جایی برسیم که انس عمومی مردم با قرآن کریم بهگونهای شکل گیرد که در هر موضوعی ذهن انسان آیهای از قرآن کریم را جستوجو کرده و آن را بر زبان جاری سازد.
گفتنی است در پایان این آیین از برگزیدگان بخش شفاهی و کتبی تجلیل شد.