اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز از دستاوردهای تحقیقاتی صنعت نیشکر استان دیدن کردند

شماری از اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در دیدار با دکتر عبدعلی ناصری، مدیرعامل شرکت توسعۀ نیشکر و صنایع جانبی از دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و اجرایی این صنعت، دیدن کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، اعضای هیئت علمی دانشگاه با حضور در مؤسسۀ تحقیقات و آموزش توسعۀ نیشکر و شرکت کشت و صنعت امیرکبیر، از دستاوردهای تحقیقاتی این صنعت بازدید کرده و با ظرفیت‌های صنعت نیشکر در بخش کشاورزی آشنا شدند.

گفتنی است، منصور حمدان‌نژاد، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت امیرکبیر و دکتر بهادری، مدیرعامل موسسۀ تحقیقات و آموزش نیشکر و صنایع جانبی، اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز را در این بازیدها، همراهی کردند.

همچنین دکتر عبدعلی ناصری، مدیرعامل شرکت توسعۀ نیشکر و صنایع جانبی با اعضای هیئت علمی این دانشگاه دیدار و پیرامون مسائل و مشکلات این صنعت، گفت‌وگو کرد.