شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه موفق به تولید خمیر چوب از ضایعات نخل شد

شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه موفق به تولید خمیر چوب از ضایعات نخل شد


شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه موفق به تولید خمیر چوب از ضایعات نخل شد

 

 

 

شرکت «صنعت آفرین اسپرلوس» مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز موفق به تولید خمیر چوب و الیاف سلولزی کامپوزیتی برای ساخت بدنه دستگاه‌های الکترونیکی و کالاهای خانگی و... شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، شرکت «صنعت آفرین اسپرلوس» با مدیریت علی بوعذار دانش‌آموخته‌ی رشته‌ی کشاورزی در سال 1397 و با هدف صنعتی کردن کشاورزی در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید چمران اهواز، آغاز به کرد. این شرکت با بهره‌گیری از دانش متخصصان توانسته است با جمع‌آوری مواد گیاهی بی‌ارزش از جمله پسماند‌های نخیلات، محصولاتی از جمله خمیر چوب قالب‌گیری جایگزین رزین پلی‌استر، تولید الیاف سلولزی برای صنایع کامپوزیتی و ارتقای صنعت فایبرگلاس و ایجاد روش تولید نوین قطعات صنعتی و غیر صنعتی با تزریق سرد مواد کامپوزیتی گام‌های بزرگی در صنعت بردارد.

مدیرشرکت صنعت آفرین اسپرلوس، ادامه داد: قالب‌گیری آسان، خشک شدن سریع، تولید در 24 نوع رنگ، قیمت مناسب، صرفه‌ی اقتصادی و خمیر چوب کاملاً طبیعی از مزایای خمیر چوب و مواد اولیه‌ای است که این شرکت برای صنایع تولید می‌کند.

بوعذار در خصوص استقبال از خرید این محصول گفت: خوشبختانه توانسته‌ایم این محصول را به بازار هدف معرفی کنیم و در حال حاضر خمیر چوب برای تولید و استفاده صنعتگران و هنرمندان و... به چندین استان در کشور ارسال می‌شود.

وی در خصوص تولید دیگر این شرکت با استفاده از ضایعات سرشاخه‌های نخل و استخراج الیاف‌هایی از سلولز انواع بدنه‌های دستگاهای الکترونیکی و قطعات کامپوزیتی برای استفاده صنایع، خاطرنشان کرد: در این شرکت توانسته‌ایم بدنه‌ی کولر آبی سلولزی را با استفاده از فناوری کامپوزیت و تزریق سرد بدنه‌ تولید کنیم که در آینده‌ای نزدیک این خط تولید به‌بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرشرکت صنعت آفرین اسپرلوس در بخش دیگری از صحبت‌های خود، تصریح کرد: طرح اولیه‌ی تولید محصولات صنعتی از ضایعات درخت نخل سال ۱۳۹۵ با راهنمایی برخی استادان دانشکده‌ی کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز نظیر دکتر موسی موسوی اجرا شد.

بوعذار، خاطرنشان کرد: در این دانشگاه نخل‌های بسیاری وجود دارد که می‌توان از ضایعات آن‌ها استفاده کرد که خوشبختانه پس از آزمون‌وخطاهای بسیار امروز توانستیم به نتیجه‌ی دلخواه برسیم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد با اتکا به دانش جوانان و فناوران برتر در کشور و استان زمینه‌ی رشد و توسعه‌ی هرچه بیشتر شرکت‌های فناور برای کمک به بهبود وضعیت اقتصادی و صنعتی فراهم شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی شرکت‌های مرکز رشد و همکاری با این شرکت‌ها می‌توانید به نشانی https://scu.ac.ir/web/roshd مراجعه کرده و یا با کارشناسان این مرکز با شماره‌ی ۳۳۲۲۶۶۲۷ تماس بگیرید و همچنین به نشانی https://scu.ac.ir/web/roshd مراجعه کنید.

 

آدرس کوتاه :