دکتر علیشاهی تاکید کرد: تاثیر دانشکدۀ دامپزشکی در ارتقای سطح آموزش دامداران استان

دکتر علیشاهی تاکید کرد: تاثیر دانشکدۀ دامپزشکی در ارتقای سطح آموزش دامداران استان


در دیدار با مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان؛

دکتر علیشاهی تاکید کرد: تاثیر دانشکدۀ دامپزشکی در ارتقای سطح آموزش دامداران استان

 

 

رئیس دانشکده‌ی دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: این دانشکده در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، حضور در مناطق کمتر برخوردار، خدمات‌رسانی و ارتقای سطح آموزش دامداران استان خوزستان فعالیت‌های مؤثری را انجام داده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علیشاهی، در نشستی با حضور مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان، با اشاره به اهمیت اقدامات و برنامه‌های این ادارۀ کل در ارتباط با جامعۀ هدف، اظهار امیدواری کرد که دانشکدۀ دامپزشکی و اداره کل دامپزشکی استان بتوانند با همفکری، وحدت رویه، بسترسازی مناسب و تهیۀ نقش راه در تشخیص به‌موقع بیماری‌های دام اقدام کرده و حرفۀ دامپزشکی به خوبی به جامعه معرفی شود.

در ادامه، دکتر خزائیل، معاون پژوهش و ارتباط با جامعۀ دانشکدۀ دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، با اشاره به لزوم استفاده از فرصت‌ها و تعامل بیشتر گفت: دانشکدۀ دامپزشکی به‌عنوان بازوی علمی و تالار اندیشه‌ورزی، آمادۀ همکاری با ادارۀ کل دامپزشکی استان خوزستان است،

خزائیل خواستار مهارت‌افزایی دانشجویان در راستای اهداف و برنامه‌های دانشکدۀ دامپزشکی و ادارۀ کل دامپزشکی استان شد و افزود: با همکاری هرچه بیشتر می‌توان نیروهای متناسب با نیازهای دامپزشکی استان را آموزش داد.

در ادامۀ این نشست، دکتر عسکری‌فرد مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان، رسالت این نهاد را خدمت‌رسانی به جامعۀ هدف خود عنوان کرد و افزود: ادارۀ کل دامپزشکی استان با ارائۀ طیف وسیعی از خدمات از جمله کنترل بیماری‌های دام، طیور و آبزیان، برگزاری رزمایش‌های منظم جهاد دامپزشکی، برگزاری دوره‌های ترویجی و آموزشی برای جمعیت هدف و تأمین و تضمین کیفیت بهداشت مواد غذایی با منشأ دامی و نهادۀ دامی، آمادگی کامل برای هم‌افزایی با بخش کارشناسی، تحقیق و آموزش دانشگاهی را دارد.

وی عنوان کرد: با همفکری و هم‌افزایی می‌توان بسترهای لازم برای ارتقای بهداشت جامعه از طریق پیش‌گیری و کنترل بیماری‌های مشترک انسان و دام و بیماری‌های دامی را فراهم کرد.

گفتنی است در این نشست راه‌های همکاری‌های مشترک در زمینه‌های پژوهشی، تحقیقاتی و تشخیصی بیماری‌های دام، طیور و آبزیان از جمله تشکیل اتاق فکر و کمیته‌های فنی- تخصصی و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی در قالب کارگروه های مشترک بررسی شد.

 

 

 

 

آدرس کوتاه :