تحقق یکی از اهداف نخستین برنامه‌ی توسعه‌ی دانشگاه با قرار گرفتن در میان 10 دانشگاه برتر کشور

تحقق یکی از اهداف نخستین برنامه‌ی توسعه‌ی دانشگاه با قرار گرفتن در میان 10 دانشگاه برتر کشور


تحقق یکی از اهداف نخستین برنامه‌ی توسعه‌ی دانشگاه با قرار گرفتن در میان 10 دانشگاه برتر کشور

 

 

مشاور طرح و برنامه‌ی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: با قرار گرفتن در میان 10 دانشگاه برتر کشور -بر اساس ارزیابی‌های پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)- به یکی از مهم‌ترین اهداف نخستین برنامه‌ی توسعه‌ی دانشگاه رسیده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر حمیدرضا غفوری در نشست «تدوین راه دومین برنامه‌ی راهبردی دانشگاه» که صبح امروز چهارشنبه 18 فروردین‌ماه به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد:  در تدوین برنامه‌ی دوم توسعه دانشگاه تاکنون «بیانیه‌ی مأموریت»، «چشم‌انداز»، «ارزش‌های محوری»، «اهداف کلان»، «راهبردهای دستیابی به اهداف، سیاست‌ها و اقدامات» تعریف‌شده است.

وی افزود: در بیانیه‌ی مأموریت اشاره شده است که این دانشگاه دارای پیشینه‌ای برآمده از کهن‌ترین و معتبرترین دانشگاه جهان، دانشگاه باستانی -جندی‌شاپور- با سابقه‌ی گران‌بهای حضور ایثارگرانه، جامعه‌محور و ارزش‌آفرین است که با ارائه‌ی خدمات آموزشی، پژوهشی و تخصصی با کیفیت به جامعه پیرامونی درصدد پرورش انسان‌های یادگیرنده، ماهر و متعهد و مسئولیت‌پذیر برای نیل به توسعه پایدار و همه‌جانبه است.

مشاور طرح و برنامه‌ی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: از جمله اهداف کلان برنامه‌ی راهبردی دانشگاه می‌توان به تقویت هویت اسلامی- ایرانی، تعلق‌خاطر و مشارکت دانشگاهیان، مشارکت فعال در حل مسائل و مشکلات منطقه و کشور، ارتقای کمی و کیفی عملکردهای آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه و... اشاره کرد.

در ادامه دکتر مجید گودرزی دبیر کمیته‌ی برنامه‌ریزی و تلفیق شورای عالی تدوین دومین برنامه‌ی توسعه‌ی دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: برای هر سازمانی نقش و وظایفی در نظر گرفته‌شده است و دانشگاه نیز نقش‌هایی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و ... دارد و باید به‌گونه‌ای عمل کند که بتواند به مسئولیت‌های خود نسبت به جامعه عمل کند.

وی با تأکید بر اینکه برای انجام هرچه بهتر فعالیت‌ها نیاز است در برنامه‌ریزی دقت نظر داشته باشیم، بیان کرد: با توجه به‌سرعت تحولات پیرامونمان باید نسبت وضعیت دانشگاه اشراف کامل داشته باشیم تا فرصت‌ها را به کار گرفته و نقاط ضعف را شناسایی کنیم.

گفتنی است تدوین نخستین برنامه‌ی راهبردی دانشگاه از سال ۱۳۹۴ آغاز شد و سال ۱۳۹۶ برنامه پنج‌ساله مورد تصویب هیئت‌امنای دانشگاه قرار گرفت و برای اجرا به واحدهای مختلف ابلاغ شد.

همچنین از سال ۱۳۹۸ مقدمات تدوین دومین برنامه‌ی راهبردی دانشگاه فراهم شد؛ پس از بررسی نقاط ضعف و قوت دانشگاه در دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، ساختار دبیرخانه بررسی و «شورای عالی تدوین برنامه‌ی دوم» در رأس ساختار قرار گرفت که افراد این شورا ترکیبی از هیئت‌رئیسه، منتخبان شورای دانشگاه و اعضای هیئت ‌علمی به عنوان افراد حقیقی هستند.

این دبیرخانه از سه کمیته‌ی «برنامه‌ریزی و تلفیق» (با مسئولیت دکتر مجید گودرزی)، «آینده‌پژوهی» (با مسئولیت دکتر بابک مختاری) و «آمایش و اطلاعات» (با مسئولیت دکتر حمید فرهادی‌راد) تشکیل شده است؛ با توجه به اهمیت و نیاز دانشگاه به میز آینده‌پژوهی، نخستین نشست این کارگروه که دارای میزی دائم نیز در دانشگاه شده است، بهمن‌ماه سال گذشته تشکیل شد.

 

 

 

 

آدرس کوتاه :