کارگاه «روان‌درمانی پویشی» برگزار می‌شود

کارگاه تخصصی روان‌درمانی پویشی فشرده و کوتاه‌مدت (ISTPD) ویژه دانشجویان رشته روان‌شناسی برگزار می‌شود.

برخی از مهم‌ترین سرفصل‌های این کارگاه شامل کشفیات و ابداعات دوانلو، انواع دفاع‌ها و اهمیت دفاع در ISTPD ، اضطراب و کانال‌های اضطراب در ISTPD، مثلث تعارض و مثلث شخص، مسیرهای جسمانی هیجان‌ها و موضع و هدف درمانگر خواهد بود.

بنا به این گزارش، مدرس این کارگاه که در تاریخ‌های 16 و 17 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، دکتر الهام موسویان، دکترای روانشناسی بالینی و روان‌درمانگر پویشی فشرده و کوتاه‌مدت است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب آگاهی بیشتر با شماره واتس‌اپ 09172559440 در ارتباط باشند. گفتنی است، در پایان برای شرکت‌کنندگان مدرک معتبر قابل ترجمه از سوی دانشگاه شیراز صادر می‌شود.

کارگاه روان‌درمانی پویشی به کوشش انجمن‌های علمی دانشجویی روانشناسی بالینی دانشگاه‌های شیراز، خوارزمی، علامه طباطبایی، اصفهان، شهید چمران اهواز و تیم دانشجویی optimism برگزار می‌شود.