نشست شورای پژوهش دانشکده کشاورزی برگزار شد

با حضور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه؛

نشست شورای پژوهش دانشکده کشاورزی برگزار شد

با حضور دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز نشست شورای پژوهش دانشکده کشاورزی، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر حاجی دولو در این نشست که امروز 14 اسفندماه در سالن جلسات دانشکده کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: در ارتباط با حوزه صنعت بخشی از فعالیت‌ها در مراکز تحقیقاتی انجام می‌شود؛ اگر پایان‌نامه‌ای با موضوعات مرتبط با مشکلات استان باشد آن پایان‌نامه تقاضا محور است.

وی، افزود: در رابطه با مسئله سطح‌بندی دانشگاه‌ها امکان تغیر وجود دارد و با توجه به ظرفیت‌های موجود در دانشگاه باید در این بخش بازنگری های لازم صورت گیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز،در ادامه توضیحاتی درباره وضعیت پژوهانه اعضای هیئت علمی ارایه کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وضعیت گرد و غبارهای اخیر، اظهار کرد: در تلاش هستیم بودجه‌ای برای مرکز تحقیقات ریزگردها تأمین شود زیرا دانشگاه و دانشکده کشاورزی ظرفیت‌های لازم برای تحقیق و بررسی این معضل جدی در استان را دارد.

گفتنی است در این نشست اعضای هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی به بیان نظرات خود درباره وضعیت و مشکلات این دانشکده و مسائل پیرامون امور پژوهشی پرداختند.