نشست تخصصی کارگروه شیمی و محیط‌زیست نیروگاه رامین اهواز برگزار شد

با حضور اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز؛

نشست تخصصی کارگروه شیمی و محیط‌زیست نیروگاه رامین اهواز برگزار شد

نشست کارگروه شیمی و محیط‌زیست نیروگاه رامین اهواز با حضور اعضای هیئت‌علمی گروه شیمی دانشگاه شهید چمران اهواز و اعضای کارگروه نیروگاه رامین در محل سالن کنفرانس این نیروگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست اولویت‌های تحقیقاتی نیروگاه رامین در حوزه شیمی و محیط‌زیست و نحوه تعامل دانشگاه و نیروگاه موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت .

در بخش نخست این نشست نحوه مقابله با مشکل افزایش کدورت و املاح رودخانه کارون در سال‌های اخیر و ارائه راه‌حل‌های جدید و مناسب جهت حل مشکلات ناشی از آن به‌ویژه در بخش‌های تصفیه‌خانه شیمیایی، بویلر کمکی موردبررسی و در بخش دوم نیز راهکارهای رفع چالش‌های مرتبط با تجمع پسماندهای صنعتی خاص در نیروگاه و لزوم معدوم‌سازی و یا بازیافت آن‌ها با کمترین هزینه بررسی شد.