معرفی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان پیشکسوت دانشگاهی هیدرولیک کشور

عنوان«پیشکسوت دانشگاهی هیدرولیک ایران» در سال ۱۳۹۹ به دکتر مهدی قمشی، عضو هیئت علمی دانشکده‌ی مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز تعلق گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در آیین پایانی نوزدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران که به ریاست  دکتر اردکانیان وزیر نیرو و به صورت مجازی برگزار خواهد شد، از دکتر قمشی رییس دانشکده‌ی مهندسی علوم آب و محیط زیست این دانشگاه، تجلیل می‌شود.
گفتنی است دکتر قمشی عضو هیئت علمی گروه سازه‌های آب دانشکده‌ی مهندسی علوم آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز، در سال ۱۳۹۳ نیز به عنوان استاد نمونه‌ی کشوری برگزیده شده بود و پنج دوره پژوهشگر نمونه‌ی این دانشگاه را در کارنامه‌ی علمی خود دارد.
روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این افتخار را به دکتر قمشی و جامعه‌ی علمی استان شادباش می‌گوید.