مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده منصوب شد

در ابلاغی از سوی دکتر علی‌محمد آخوندعلی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز دکتر مرضیه شهریاری عضو هیئت‌علمی دانشکده‌ی اقتصاد و علوم اجتماعی به‌عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این ابلاغ آمده است:

به استناد ماده پنج آیین‌نامه جامع  دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری (مصوب جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و   با توجه به شایستگی و تخصص سرکار عالی، به‌موجب این ابلاغ به‌عنوان «مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده» منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به الطاف خداوند متعال بتوانید، در راستای انجام وظایف محوله گام‌های مؤثری بردارید.

همچنین دکتر آخوندعلی در پیامی از تلاش‌های دکتر سکینه شاهی عضو هیئت‌علمی دانشکده‌ی علوم تربیتی و روانشناسی و مشاور پیشین رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده تقدیر کرد و از وی خواست به‌منظور ثبت و حفظ، تجارب خود طی دوران مسئولیت، مشروح این تجارب شامل: دستاوردها و ناکامی‌‌ها، فرصت‌‌ها و چالش‌ها و پیشنهاد‌ها اجرایی برای مدیران بعدی را مکتوب نموده و برای بهره‌برداری آیندگان، به بانک مدیریت دانش نزد دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه هدیه نماید.