عنوان سومی مسابقات طناب‌کشی کارگران زنان کشور به تیم دانشگاه شهید چمران اهواز رسید

تیم بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز موفق مقام سوم مسابقات طناب‌کشی کارگران زنان کشور را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، مسابقات قهرمانی طناب‌کشی کارگران کشور «بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» در بخش زنان از ۳۰ آبان به مدت دو روز در استان کرمان برگزار شد که در پایان تیم دانشگاه شهید چمران اهواز به عنوان نماینده‌ی استان خوزستان مقام سوم را به خود اختصاص داد.

گفتنی است استان‌های کرمان «الف» و قزوین نیز به ترتیب دوم و سوم شدند.

تیم دانشگاه شهید چمران اهواز با ترکیب نسرین احمدی بابادی، پریسا اسکندری، ناهید ابراهیمی منش، آرزو میرزائی، ثریا علیان، هاله حمیدپور و فریبا شیرالی به سرمربیگری مریم کبیرنیا و سرپرستی معصومه موسوی در این رقابت‌ها حضور داشت.

روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز و دفتر مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده کسب این موفقیت و افتخار را به بانوان شایسته‌ی این دانشگاه و جامعه‌ی دانشگاهی استان شادباش می‌گوید.