نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

راه‌اندازی آزمایشی پورتال جدید دانشگاه شهید چمران اهواز

با حضور دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز نشست پورتال جدید دانشگاه به صورت آزمایشی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر ابراهیم حاجی دولو در ابتدای این نشست که امروز شنبه 16 تیرماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: امروزه در عصر دیجیتال به سر می‌بریم و دنیا با شتاب بسیاری در حال حرکت است.

وی افزود: اگر روزی شرکت‌های نفتی و یا خودروسازی حرف اول را در اقتصاد می‌زدند امروزه شرکت‌های بزرگ دنیا در حوزه فناوری امور را در دست گرفته‌اند. در سال‌های گذشته نیز تمامی امور به صورت حضوری انجام می‌شد اما اکنون تمامی امور به سمت فناوری اطلاعات رفته است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: هرچند هنوز خلأ و شکاف وجود دارد و باید تلاش بیشتری صورت گیرد به خصوص در استان خوزستان که عقب‌ماندگی‌ها بسیار زیاد است و باید از فرصت‌های دیجیتال و فناوری استفاده کنیم.

حاجی دولو، تصریح کرد: به‌عنوان‌مثال یکی از مهم‌ترین این اقدامات ایجاد پنجره واحد سرمایه‌گذاری دیجیتال است که به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در توسعه استان تأثیر بسزایی دارد. فناوری اطلاعات صنعتی است که در بخش سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مرتباً در حال تغییر است.

در ادامه نیز دکتر محمد رشتی مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه شهید چمران اهواز با تقدیر از حمایت‌های انجام‌شده برای راه‌اندازی پورتال جدید دانشگاه، بیان کرد: کار انتخاب و پیاده‌سازی پورتال جدید از یک سال قبل آغاز شد و در همان زمان تأکید شد که تمامی دانشگاه‌های معتبر مورد ارزیابی قرار گیرد تا بتوانیم از تکنولوژی‌های روز مطلع گردیم.

وی افزود: مسلماً نرم افزا نیز عمری دارد و هم از لحاظ امنیت و استفاده از فناوری‌های موجود، پورتال قدیم جوابگوی نیازهای دانشگاه نبود.

مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه شهید چمران اهواز، بیان کرد: در حال حاضر تمامی اطلاعات پورتال قدیم در پورتال جدید وجود دارد و حتی در برخی از بخش‌های نیز تکمیل‌شده است.

گفتنی است علاوه بر راه‌اندازی پورتال جدید دانشگاه شهید چمران اهواز که امروز به صورت آزمایشی با آدرس http://new.scu.ac.irراه‌اندازی شد، پورتال قدیم دانشگاه نیز همچنان برقرار است.

همچنین  نظرات و پیشنهادات در این خصوص را به پست الکترونیکی با آدرس Webmaster@scu.ac.ir  ارسال نمایید.