دیدار دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران اهواز با خانواده شهید اسدی مشکال

به مناسبت دهه مبارک فجر انجام شد؛

دیدار دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران اهواز با خانواده شهید اسدی مشکال

همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، صبح امروز چهارشنبه 18 بهمن ماه به همت دفتر امور شاهد و ایثارگر و مدیریت امور فرهنگی دانشگاه تنی چند از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با خانواده شهید عظیم اسدی مشکال در شهرستان دزفول دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این دیدار برادر شهید اسدی مشکال به بیان خاطراتی از دوران حیات فرزند جوان خود و خصایص اخلاقی ایشان پرداخت .

در ادامه، لوح تقدیری که از سوی دکتر غلامحسین خواجه رییس دانشگاه شهید چمران اهواز تهیه‌شده بود، به خانواده این شهید اهدا و سپس دانشگاهیان به همراه خانواده شهید، بر سر مزار شهید اسدی مشکال حاضر شدند و با قرائت فاتحه، یاد و نام آن شهید بزرگوار را گرامی داشتند .

شهید عظیم اسدی مشکال متولد سال 1336 و از دانشجویان رشته ریاضی دانشگاه شهید چمران اهواز بوده که در تاریخ 9/1/57 توسط ساواک دزفول به مقام رفیع شهادت نائل آمد و روز سیزدهم فروردین‌ماه همان سال، پیکر وی به خانواده آن شهید تحویل داده شد .

گفتنی است در همین راستا کانون عاشورا و شهدای مدیریت امور فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز برنامه دیدار با خانواده‌های شهدا را با عنوان «هر هفته مهمان شهدا» تا پایان بهمن‌ماه امسال اجرا می‌کند.

در این برنامه، برادران دانشجو روزهای پنجشنبه هر هفته به دیدار خانواده یکی از شهدا رفته و با آرمان‌های شهدا و امام راحل تجدید میثاق می‌کنند .