دانشگاه شهید چمران اهواز دستگاه شایسته‌ تقدیر ویژه‌ی ستاد اقامه نماز استان

دانشگاه شهید چمران اهواز از سوی ستاد اقامه‌ی نماز استان خوزستان به عنوان دستگاه شایسته‌ی تقدیر ویژه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این دانشگاه توانست در دو شاخص «برنامه‌ها و فعالیت‌های نماز در سال 1399» امتیاز 961 و «شاخص استقرار نظام جامع توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز از محور ارتقاء سلامت اداری، مسئولیت‌پذیری و پاسخ‌گویی» امتیاز 20 را کسب کند.

سید موسی بلادیان مدیر ستاد اقامه‌ی نماز استان خوزستان در نامه‌ای از دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و مسئولان ستاد اقامه‌ی نماز این دانشگاه تقدیر کرد.

همچنین دکتر خواجه نیز از تلاش و برنامه‌ریزی‌های مستمر اعضای ستاد اقامه‌ی نماز دانشگاه شهید چمران اهواز به منظور تکریم و اقامه‌ی فرضیه‌ی نماز در مساجد و نمازخانه‌های دادنشگاه قدردانی کرد.