دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزیده شد

در بیست و ششمین جشنواره دانشجویان نمونه کشور؛

دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزیده شد

در آیین بیست و ششمین جشنواره دانشجویان نمونه کشور، کیاوش هوشمندی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزیده کشوری شد.

به گزاش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این آیین که با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، کیاوش هوشمندی دانشجوی دکترای حرفه‌ای دامپزشکی به‌عنوان دانشجوی برگزیده، معرفی شد.

در این آیین از 27 دانشجوی وزارت علوم و ۱۳ دانشجوی وزارت بهداشت به‌عنوان برگزیدگان بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سراسر کشور تقدیر به عمل آمد.

دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به این دانشجوی برگزیده، خانواده و تمامی اعضای هیئت‌علمی که برای موفقیت وی تلاش کردند، تبریک می‌گوید.