نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

حمایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور از دانشگاه شهید چمران اهواز/ روند توسعه عمرانی دانشگاه مطلوب است

دکتر گرایی نژاد تأکید کرد؛

مدیر آموزش عالی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، تأکید کرد : در سال آینده این سازمان قطعاً به‌گونه‌ای اعتبارات را تخصیص خواهد داد که سرعت رشد و امکانات دانشگاه شهید چمران اهواز بیشتر شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامرضا گرایی نژاد امروز شنبه 30 تیرماه در حاشیه نشست کارگروه آموزش عالی استان خوزستان که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: این دانشگاه نسبت به چند سال گذشته در بخش اجرای پروژه‌های عمرانی تحولات بسیار خوبی داشته است.

وی افزود: در دانشگاه شهید چمران اهواز پروژه‌های مصوب شده‌ای وجود داشته که تماماً فعال‌شده و سه پروژه اساسی دیگر نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسد؛ سایر پروژه‌ها نیز با برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته در سال آینده با تأمین اعتبارات خاص موردنیاز به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیر آموزش عالی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، ادامه داد: یکی از اقدامات بسیار مهم در این دانشگاه بهسازی مجتمع خوابگاهی دخترانه حضرت معصومه(س) است؛ تاکنون هفت بلوک این مجتمع بازسازی‌شده و این برنامه امسال و سال آینده ادامه خواهد داشت و جزو بزرگ‌ترین اقدامات دانشگاه شهید چمران اهواز است.

گرایی نژاد، تصریح کرد: همچنین فعالیت‌های مشترکی با شرکت مناطق نفت‌خیر جنوب و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه انجام‌شده که گام مهمی است و می‌تواند موجب ارتقاء و پیشرفت هم دانشگاه و هم صنعت نفت باشد.

وی، بیان کرد: پروژه ساخت دانشکده علوم آب، دانشکده تربیت بدنی، دانشکده علوم زمین و مجتمع آزمایشگاهی کشاورزی در دانشگاه شهید چمران اهواز از پیشرفت خوبی برخوردار بودند و امیدواریم امسال به بهره‌برداری برسد. در بحث تخصیص اعتبارات سه‌ماهه دوم تلاش خواهیم کرد به مجموعه دانشگاه‌ها کمک شود تا مشکلات کاهش یابد.

گفتنی است دکتر گرایی نژاد مدیر آموزش عالی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور امروز از چندین پروژه عمرانی در دانشگاه شهید چمران اهواز بازدید کرد.