جشن پیروزی انقلاب در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، ستاد دهه فجر دانشگاه شهید چمران اهواز مراسم جشنی ویژه عموم دانشگاهیان برگزار کرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مراسم که شب گذشته 17 بهمن‌ماه در تالار شهید مطهری دانشکده علوم برگزار شد، برنامه‌های متنوع و مفرحی با حضور جمعی از دانشجویان، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و خانواده‌های آنان اجرا شد .

در ابتدای این مراسم دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سخنانی ضمن تبریک به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب و ورود به چهلمین سال این پیروزی، گفت: برای انسان‌ها سن چهل‌سالگی به معنای رسیدن به پختگی و استفاده از توانایی‌ها برای ادامه زندگی است؛ برای انقلاب اسلامی ایران نیز شاید بتوان همین تعبیر را به کار برد، گرچه برای تحقق اهداف انقلاب، هنوز نیاز به زمان‌داریم .

وی افزود: حدود چهل سال پیش جوانان این مملکت برای اهدافی قیام کردند تا زیر بار ظلم نروند، رفاهیات را افزایش دهند و باورهای فرهنگی و مذهبی را در عمق جان مردم توسعه دهند .

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خاطرنشان کرد: با تمام مشکلاتی که پیش روی این انقلاب بوده و مقابله علنی و غیرعلنی کشورهای مخالف، خوشبختانه امروز به برخی از اهداف انقلاب دست پیداکرده‌ایم که اکنون باید برای حفظ دستاوردها و ادامه راه، تلاش کنیم .

در مراسم سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حجت‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با تبریک ایام ا... دهه مبارک فجر به دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران که روزی این دانشگاه کانون بیداری و پیروزی در دوران مبارزات بوده، اظهار داشت: کاری که ما در دوران منتهی به پیروزی انقلاب کردیم، کاری بود که به اتکای همدلی و پیوند آحاد مردم صورت گرفت .

وی افزود: در خصوص همدلی مردم ایران در دوران انقلاب، برای هیچ صنفی نباید برتری و تمایز قائل شد؛ چراکه این قیام، حرکتی مردمی و برخاسته از وحدت و همدلی بود که از این وحدت نیز ثمره‌ای حاصل شد که برای بسیاری غیرقابل‌باور بود .

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، تصریح کرد: یکی از بهترین کمالات انسانی، خیرخواهی است. کما اینکه اگر انسان جای خود را باکسی که به او رجوع کرده عوض کند، اتفاقات ارزشمندی می‌افتد؛ اینکه درد دیگران را درد خود بدانیم بسیار گره‌گشا خواهد بود .

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی بیان داشت: در دوره مبارزه برای انقلاب، هم همدلی و وحدت آحاد ملت ایران مشاهده می‌شد و هم دلسوزی و علاقه‌مندی مردم برای رفع درد یکدیگر .

وی گفت: ان‌شاءالله امروز بتوانیم با همان وحدت و با ادامه دادن راه شهیدان، راهی را که در دوران انقلاب آغاز کردیم ادامه دهیم تا به مسیری بهتر از این‌که اکنون هستیم، منتهی شود .

گفتنی است در این مراسم برنامه‌های متنوعی همچون مسابقه برای حاضران و اهدای جوایز، نمایش طنز، همخوانی گروه سرود و مسابقه نقاشی برای کودکان با موضوع انقلاب، اجرا شد .