نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

تقدیر ستاد اقامه نماز استان خوزستان از دانشگاه شهید چمران اهواز

سید موسی بلادیان مدیر ستاد اقامه نماز استان خوزستان با اهدای تقدیرنامه‌ای از تلاش‌های دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به دلیل انجام برنامه‌ها و فعالیت‌های انجام‌شده دانشگاه در امر توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در متن این تقدیرنامه آمده است با توجه به اینکه این دانشگاه توانسته است 930 امتیاز از مجموع 1000 امتیاز ارزیابی را کسب کرده و 93 درصد موفقیت را به دست آورد شایسته تقدیر ویژه شناخته‌شده است.

در بخشی از تقدیرنامه بیان‌شده است:

ضمن تشکر و تقدیر ویژه از جنابعالی، حوزه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبر در آن دانشگاه، دبیر و شورای اقامه نماز آن دستگاه به خاطر انجام مجموعه برنامه‌ها و فعالیت‌هایی که در امر توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز معمول داشته‌اید، این موفقیت معنوی را تبریک گفته و امیدواریم با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات موجود همچنان در مسیر پیشرفت و تعالی بیشتر امر نماز گام بردارید.

گفتنی است همزمان با برگزاری اجلاس استانی نماز در نیمه دوم امسال از برترین‌های نماز در خوزستان به طور رسمی تقدیر می‌گردد.