برگزاری هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز

دکتر غفوری خبر داد؛

برگزاری هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز

معاون طرح و توسعه دانشگاه شهید چمران اهواز و دبیر شورای مدیریت سبز دانشگاه، گفت: در راستای اهداف کلان شورای مدیریت سبز دانشگاه و بنا به پیشنهاد کمیته آموزشی- فرهنگی شورای مدیریت سبز برای اولین بار طرح ابتکاری "هفته مدیریت سبز" اسفندماه امسال در این دانشگاه برگزار می‌شود.  هدف از برگزاری این هفته  تلاش در ارتقاء و ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست با استفاده از برنامه های نمادین می باشد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر حمیدرضا غفوری دراین‌باره بیان کرد: این هفته با تلاش بخش‌های مختلف دانشگاه و با همکاری فعالانه انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار می‌شود و تلاش خواهیم کرد از ظرفیت‌های انجمن‌های مردم نهاد نیز استفاده کنیم .

وی با اشاره به اینکه در این هفته بیش از 20 عنوان برنامه در دانشگاه برگزار می‌شود، افزود: با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی مسابقه لوگوی هفته مدیریت سبز، بهترین پیام محیط زیستی، مسابقه بهترین پوستر در زمینه راه های صرفه جویی در مصرف ‌آب، برق و سوخت، ترویج استفاده از دوچرخه و وسایل حمل‌ونقل عمومی، حفظ و توسعه فضای سبز و درختان و ...، برگزاری کارگاه های آموزشی- ترویجی برای عموم مخاطبین دانشگاهی، نمایشگاه دست آوردهای زیست‌محیطی با همکاری دانشگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط در استان، ساخت و فروش گیاهان مینیاتوری، مسابقه المان‌های بازیافتی، طرح ابتکاری جمع‌آوری درب بطری برای خرید ویلچر معلولین، کاهش یا حذف ظروف یک‌بار مصرف پلاستیکی و... اشاره کرد .

دبیر شورای مدیریت سبز دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: طرح درخت‌کاری با هماهنگی اداره امور عمومی دانشگاه و دانشکده کشاورزی، طرح هفته بدون پوستر و ابلاغ پیام های زیست محیطی از طریق پرتال دانشگاه، پیامک و فضای مجازی، عدم استفاده از خودرو در یک روز، توزیع گلدان‌های شیشه‌ای و... نیز از دیگر برنامه‌هایی است که در این هفته در دانشگاه برگزار می‌شود .

غفوری بیان کرد: شروع این هفته با نمایشگاه دستاوردهای محیط زیستی خواهد بود و هماهنگی‌هایی نیز در ارتباط با شهرداری، اداره محیط‌زیست استان، سازمان آب و برق استان برای مشارکت در نمایشگاه انجام‌شده است .

وی بابیان اینکه هرروز از هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز نام‌گذاری و برای آن شعاری در نظر گرفته‌شده است، عنوان کرد:  در طول برگزاری این هفته تلاش برای رعایت فرهنگ محیط زیستی در تمامی فعالیت های اجرایی دانشگاه انجام خواهد شد .