برگزاری سه نشست در پانزدهمین گردهمایی بین‌المللی انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی

«ادبیات حماسی»، «زبان، فرهنگ و دفاع مقدس» و «ادبیات غنایی» عناوین نشست‌هایی است که دوشنبه چهارم اسفندماه به صورت مجازی در پانزدهمین گردهمایی بین‌المللی انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز،  برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز،  نشست «زبان، فرهنگ و دفاع مقدس» ساعت ۹ تا ۱۲:۳۰ با دبیری دکتر مهدی کدخدای طراحی برگزار می‌شود که در آن دکتر محمدرضا سنگری پژوهشگر ادبیات پایداری و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دکتر محمد جعفری قنواتی پژوهشگر فرهنگ‌عامه و عضو هیئت علمی دایرة‌المعارف اسلامی و دکتر علی‌اکبر کمالی‌نهاد استادیار دانشگاه فرهنگیان به ایراد سخن می‌پردازند.

همچنین نشست «ادبیات حماسی» نیز در گروه استاد ذبیح‌الله صفا ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ با دبیری دکتر مختار ابراهیمی و با سخنرانی دکتر حسین میرزا نیک‌نام دانشیار دانشگاه هرمزگان، دکتر نوش‌آفرین کلانتر، دکتر طاهره صادقی تحصیلی دانشیار دانشگاه لرستان، دکتر محمدرضا حسنی جلیلیان دانشیار دانشگاه لرستان، دکتر علی حیدری استاد دانشگاه لرستان، دکتر معصومه غیوری استادیار دانشگاه گیلان، فرشید محمدی کارشناس ارشد دانشگاه گیلان و یعقوب فولادی مدرس دانشگاه فرهنگیان بوشهر، همراه است.

نشست «ادبیات غنایی» نیز در گروه استاد منوچهر مرتضوی ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸ با دلیری دکتر زهرا نصیری شیراز و با سخنرانی پروفسور شفق علی بگلی استاد فرهنگستان علوم جمهوری آذربایجان، دکتر اسد آبشیرینی استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز، حامد توکلی دانشجوی دکتری، دکتر مهدی حسن استاد دانشگاه داکای بنگلادش، دکتر قدرت قاسمی‌پور دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر محمدرضا صالحی مازندرانی دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز و سیما منجزی دانش‌آموخته‌ی کارشناسی ارشد همراه است.

گفتنی است پانزدهمین گردهمایی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ۲۸ بهمن‌ماه آغاز و تا هفتم اسفندماه ۱۳۹۹ ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان نشست‌های علمی این رویداد را از طریق این بسترها به صورت مجازی دنبال کنند:

اینستاگرام انجمن ترویج شعبه خوزستان

anjoman.tarvij.khuzestan